Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bakslaget för ”Vänner” – återföreningen inställd

Detta gör skådespelarna från Vänner i dag.
Ännu en besvikelse för alla som väntar på nya avsnitt av ”Vänner”. Den planerade återföreningen ställs in – på obestämd tid.
Foto: KANAL 5
Vänner-gänget 1997.
Foto: KANAL 5

Ännu en besvikelse för alla som väntar på nya avsnitt av ”Vänner”.

Den planerade återföreningen ställs in – på obestämd tid, skriver Mirror.

Det planerade avsnittet, som har döpts till ”The One Where They Got Back Together”, skulle egentligen bli tillgängligt för streaming i maj. Men på grund av coronakrisen tvingades inspelningen skjutas upp. 

På fredagen kom ytterligare ett dystert besked – den planerade återföreningen ställs in på obestämd tid. 

Specialavsnittet med originalskådespelarna skulle spelats in i mars, framför stor publik i Warner Bros studio. Men nu uppger källor för Variety att inspelningen kommer att äga rum ”tidigast” 2021.

Köpte rättigheterna för 400 miljoner dollar 

”Vänner”-återföreningen har varit på tal under flera år. Men det var i februari i år som tv-bolaget HBO avslöjade att ett sådant avsnitt var på gång. Tanken var att ”The One Where They Got Back Together” skulle lanseras samtidigt som den nya tjänsten HBO MAX.

Tv-bolaget hade tidigare berättat att de köpt rättigheterna till alla säsonger. Enligt uppgifter betalade ägarbolaget WarnerMedia över 400 miljoner dollar för rättigheterna.

I juni frågade The Hollywood Reporter Sarah Aubrey, chef för originalinnehåll på HBO MAX, när publiken kunde förvänta sig ett nytt avsnitt. 

– Du frågar mig hur förhållandena kommer att vara i Los Angels nu i augusti, och det är en farlig gissning, sa hon då. 

”Vi har inte varit i samma rum”

Många hade hoppats på att avsnittet skulle kunna bli av trots corona. Förhoppningen var att att inspelningen skulle ske via länk eller på zoom. Lisa Kudrow, som spelade Phoebe i serien, har tidigare uttalat sig om förslaget. 

– Vi har inte varit i samma rum framför personer – jag menar, privat har vi varit det för många år sedan. Men poängen med detta är vi ska vara tillsammans. Det har inte förändrats. Och HBO Max har haft ett utomordentligt tålamod och förståelse, sade Lisa Kudrow i en intervju med The Hollywood Reporter. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.