Avföringskaoset var ett faktum i "På spåret"-studion.Avföringskaoset var ett faktum i "På spåret"-studion.
Avföringskaoset var ett faktum i "På spåret"-studion.
Getterna som syntes i studion bajsade och kissade nämligen överallt.Getterna som syntes i studion bajsade och kissade nämligen överallt.
Getterna som syntes i studion bajsade och kissade nämligen överallt.

Bajskaoset i studion som aldrig visades i tv

Publicerad

Elisabet Höglund och Jesper Rönndahl tog hem vinsten i "På spåret" ännu en gång.

Men allt gick inte riktigt lika smidigt till som det såg ur - här är bajskaoset under finalen som tittarna inte fick se.

Succéduon Elisabet Höglund och Jesper Rönndahl tog hem segern i "På spåret" för andra gången.

Det blev en jämn final, men till slut lyckades paret, som varit med i programmet tre gånger, besegra motståndarna Göran Hägglund och Anna Ekström med 39-31 i poäng.

Kaos under genrepet av "På spåret"

Under programmet sågs ett flertal getter röra sig i studion utan några större problem. Men så var inte riktigt fallet.

"På spårets" Instagramkonto har de delat med sig av den bistra verkligheten - under genrepet bajsade och kissade getterna överallt.

"Tyckte ni getterna skötte sig fint i studion? Well, så var det inte riktigt på repet...".

 

 

LÄS MER: Anna Ekströms diss av Göran hägglund i "På spåret"

 

 

 

 

 

 

LÄS MER: Nära rekord efter krossen i "På spåret"

 

 

Elisabeth Höglund: "Tråkigt"

Men under finalen flöt allt på bra, speciellt för Elisabet Höglund och Jesper Rönndahl. Kristian Luuk menade dock att Höglund pratar lite för mycket.

– Och det ska han säga. Är det någon som pratar mycket är det väl han och Fredrik Lindström. De pratar hela tiden, vi som sitter i burarna får nästan ingen syl i värdet, sa Höglund efter programmet.

Hon berättade också att hon och Jesper Rönndahl förmodligen inte får vara med i "På Spåret" igen.

– Efter inspelningen meddelade producenten att vi inte får vara med nästa år för nu har vi varit med så mycket. Kanske kan vi vänta några år.

Hur känns det?

– Tråkigt men samtidigt har jag viss förståelse för att andra måste ha en chans att vinna så jag får väl acceptera det även om jag tycker att det är kul att vara med.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag