Bagges vilda sexavslöjande om yngre män

Se också: Läckberg ryter ifrån till Laila Bagge
Laila och Korosh är inne på sitt åttonde år tillsammans.
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN / KARIN TÖRNBLOM
Det är 18 år åldersskillnad mellan paret.
Foto: OLLE SPORRONG
Enligt Laila vet yngre män mer om vad kvinnor vill ha.
Foto: Eero Hannukainen/TT / TT NYHETSBYRÅN / EERO HANNUKAINEN / ©Eero Hannuk

För snart åtta år sedan föll Laila Bagge och Korosh Kananian för varandra och kärleken håller i sig.

Att det är 18 års åldersskillnad mellan dem är inget som märks av menar tv-profilen och entreprenören – mer än i sängkammaren.

– Jag uppfattar det som att sexualutbildningen i skolan är lite annorlunda nuförtiden, berättar Laila för Wellness.

Laila Bagge, 49, lever livets glada dagar med kärleken Korosh Kananian, 31. I höstas firade paret sju år tillsammans och passade då på att lyxa till det med en romantisk resa till Maldiverna.

– Vi åt middag på en egen liten ö. Vi tog en båt dit, hade en egen kock som grillade. Vi åt och drack gott, har Laila berättat.

Laila Bagge har alltid många bollar i luften – hon driver fyra bolag, är programledare i ”Rix Morronzoo” och har medverkat i ”Svenska powerkvinnor”. Hon utvecklar även en ny tv-serie tillsammans med deckardrottningen Camilla Läckberg, 47.

Samtidigt som Laila arbetar hårt har hon kärleken Korosh vid sin sida. För sajten Wellness berättar hon om sambons stöd.

– Det är fantastiskt, men det är han som får sopa upp spillrorna om jag kraschar. Jag försöker vara duktiga flickan, men ibland behöver man släppa saker och ting och ta in hjälp utifrån. Har man tackat ja till för många saker en månad så får man exempelvis plocka in en städerska och bara köra hämtmat, det avlastar mycket, säger hon till sajten.

Mellan Laila Bagge och Korosh Kananian är det 18 år i åldersskillnad. Men åldern är inget som påverkar relationen, menar Laila. Däremot avslöjar hon att hon märker av det på ett annat, mer intimt sätt.

– Kanske inte just åldern, men det är stor skillnad mellan generationerna tycker jag. Yngre män är uppfostrade på ett annat sätt och jag uppfattar det som att sexualutbildningen i skolan är lite annorlunda nuförtiden, haha. Idag sätter man kvinnan i första rummet på ett sätt som man kanske inte gjorde förr. Min upplevelse är att yngre män är mer utbildade och förstår hur allting sitter och fungerar på kvinnan, säger hon till Wellness och brister ut i skratt.

– Sedan finns det så klart undantag. Men generellt tror jag att män från yngre generationer vet mer om vad tjejer tycker om. 

Nu är Laila Bagge och Korosh Kananian inne på sitt åttonde år tillsammans och för sajten berättar Laila om vad hon tror är hemligheten:

– Det handlar om respekt, lojalitet och bra kommunikation. Det är inte lätt alla gånger. När jag gick igenom min skilsmässa började jag gå till en livscoach och där stannade jag kvar. Jag fortsatte att gå för att jobba med mig själv. Alla har gått igenom saker i livet och alla har sina issues. Man tar med sig sina sårbarheter in i nya relationer och man har sina triggerpunkter. Det är bra att förstå varför man reagerar som man gör. Din partner kanske trampar på en öm tå eftersom du har varit med om något när du var liten, då är det bra att båda känner till det.

Laila Bagges ord om sonen: ”Trodde inte det skulle vara så här jävla jobbigt”

Övningskör med sonen – rädslan för att han ska flytta

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.