Bagges överraskning till hustrun – mitt i bröllopet

Anders Bagge gifte sig med sin kärlek Johanna Lind under lördagseftermiddagen.
Foto: Kristin Kaspersens Instagram

Anders Bagge gifte sig med sin kärlek Johanna Lind under lördagseftermiddagen, i Eric Ericsonhallen i Stockholm.

Han överraskade då sin hustru med att sjunga en kärleksfull låt - något hon hade önskat men Anders Bagge sagt nej till. 

– Du är en dröm som har blivit sann, sjunger Anders Bagge. 

På lördagseftermiddagen gifte sig Anders Bagge, 50, med sin kärlek skönhetsentreprenören Johanna Lind, 46.

Det blev ett storslaget och romantiskt sensommarbröllop med flera kända ansikten bland gästerna. 

Anders Bagge har en lång och framgångsrik karriär bakom sig som låtskrivare och musikproducent, men han kan även sjunga. 

Inför bröllopet önskade Johanna Lind se sin kärlek sjunga under ceremonin. Men Anders Bagge valde att säga nej till brudens önskemål. 

– Det kommer jag inte att avslöja. Men jag vet att min fru vill att jag ska sjunga men jag har sagt nej till det, säger Bagge innan vigseln.

Men egentligen hade han hela tiden planer på att överraska sin brud med en kärleksfull låt. 

https://www.instagram.com/p/Bm5r9rGnFlZ/?taken-by=kaspersen

"Du är en dröm som har blivit sann"

Under vigseln tog Anders Bagge mikrofonen och sjöng för sin kärlek. Johanna Lind stod rakt framför honom och såg märkbart berörd ut. Brudparet såg varandra i ögonen medan Bagge sjöng och Johanna Lind dansade medan han sjöng.

– Du är en dröm som har blivit sann, sjunger Anders Bagge. 

Även Carola Häggkvist sjöng för brudparet under vigseln och paret höll varandra i händerna och dansade till Carolas skönsång. 

På bröllopet sjöng också den 12 åriga sångerskan Victoria Rönnefall, som Anders Bagge har arbetat med sedan hon var nio år. 

– Hon sjunger det vackraste jag har hört. Så hon kommer sjunga i kyrkan och vi har ett hejdundrandes avslut efter vi har sagt ja, säger Anders Bagge inför bröllopet. 

Även parets hundar Iris, Sonja, Selma och Ebba, medverkade på bröllopet. I slutet av ceremonin kom de in och stod i en blomsterklädd scen tillsammans med brudparet. 

– Vi kan inte riktigt räkna bort dem för de är ju vår familj. Den enda i familjen som inte kommer vara med är katten. Vi såg inte riktigt att den kunde göra någonting, men jag hade gärna haft med mig den i kyrkan, sa Anders Bagge innan bröllopet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.