Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bagges och Läckbergs krasch: ”Vi var vrak”

Laila Bagge och Camilla Läckberg är två av stjärnorna i ”Svenska powerkvinnor”.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND

De spelade in under vintern och våren.

I kväll är det äntligen premiär för ”Svenska powerkvinnor” på TV3 och Viaplay.

Men nu berättar Laila Bagge och Camilla Läckberg, två av programmets huvudpersoner, att de kraschade efter inspelningen in i våras.

– Vi var ett gäng vrak alltså. Det var lite skört där ett tag, säger Läckberg.

Camilla Läckberg är en av huvudpersonerna i Viaplays nya realitysatsning ”Svenska powerkvinnor” som har premiär på tisdagen.

Utöver deckardrottningen medverkar Laila Bagge, 48, Kristina ”Keyyo” Petrushina, 21, Mouna ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh, 41, och Antonija Mandir, 25.

När Expressen talar med Laila Bagge och Camilla Läckberg berättar de att inspelningarna som pågått under vintern och våren tärt på dem, och det rejält.

– Jag vet inte riktigt vad ”gå in i väggen” innebär, för mentalt fungerar jag. Men kroppsmässigt så går jag in i väggen och då lägger kroppen av. Det blev lite mycket med radio- och tv-inspelningar och sedan alla bolag som man sköter, säger Laila Bagge.

Hon fortsätter:

– Det har varit fantastiskt roligt att spela in ”Svenska powerkvinnor” men det blev lite för mycket, så jag kraschade när vi var klara. Jag tror vi alla gjorde det, säger Laila Bagge.

– Vi var ett gäng vrak alltså. Det var lite skört där ett tag, säger Läckberg.

Efter att ha ägnat sommaren åt återhämtning och annat än bara jobb, så mår de båda mycket bättre i dag.

– Jag har haft en fantastisk sommar och är på ett helt annat ställe nu efter sommaren än vad jag var innan sommaren, det är en enorm skillnad, säger Camilla Läckberg.

Hon får medhåll av Laila Bagge, som dessutom väljer att framhålla stödet från kärleken Korosh Kananian. 

– Samma här, Korosh fick samla ihop spillrorna där.

Gänget i ”Svenska powerkvinnor”: Kristina "Keyyo" Petrushina, Camilla Läckberg, Laila Bagge, Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh och Antonija Mandir.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND

”Ville inte ens att man skulle ta kort på mig”

I programmet kommer tittarna att få en inblick i hur både privat- och arbetsliv ser ut för de fem kvinnorna. En inblick som enligt Bagge och Läckberg kommer vara totalt osminkad.

– Jag har varit vrålärlig faktiskt. Sedan har jag inte sett alla programmen ännu, jag har bara sett två, men jag tycker att jag har varit ärlig med det mesta, säger Laila Bagge.

Och det gäller också för Camilla Läckberg, berättar hon.

– Jag hade ett sånt där avgörande ögonblick, jag hade bestämt mig för att vara ärlig och så började vi filma det här när jag var på en punkt i livet där jag var som mest ras, rent fysiskt, utseende, allting. Egentligen vill man vara som mest deffad när man ställer sig framför en kamera, men jag ville inte ens att man skulle ta kort på mig förra året, säger Läckberg och fortsätter:

– Ska jag sminka mig, fixa håret, ta på mig vettiga kläder? Jag kände: Nej, jag brukar ju inte göra det. Jag hasar runt i min flanellpyjamas med katter, med fultofsen och lite mascara kvar från gårdagen som jag inte orkat ta bort.Läckberg: ”Aldrig släppt in så här mycket”

Camilla Läckberg: ”Aldrig släppt in så här mycket”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.