Laila Bagge avslöjar att hon ska göra nytt tv-program tillsammans med sin exmake. Foto: Simon HastegårdLaila Bagge avslöjar att hon ska göra nytt tv-program tillsammans med sin exmake. Foto: Simon Hastegård
Laila Bagge avslöjar att hon ska göra nytt tv-program tillsammans med sin exmake. Foto: Simon Hastegård
""Nästa vecka kommer att bli spännande då kommer jag och Anders att spela in ett nytt program", skriver Laila på sin blogg. Foto: Olle Sporrong""Nästa vecka kommer att bli spännande då kommer jag och Anders att spela in ett nytt program", skriver Laila på sin blogg. Foto: Olle Sporrong
""Nästa vecka kommer att bli spännande då kommer jag och Anders att spela in ett nytt program", skriver Laila på sin blogg. Foto: Olle Sporrong

Bagges nya program – med sin exmake

Publicerad

Efter "Idol" - nu går duon vidare.

Laila Bagge och Anders Bagge ska snart spela in ett nytt program tillsammans.

"Jag kan garantera många skratt", skriver Laila Bagge på sin blogg.

Anders och Laila Bagge var gifta i sju år innan de skilde sig 2001. Tillsammans har de suttit i "Idol"-juryn under flera år, men efter säsongen 2015 tog de farväl och gick vidare.

Nu berättar Laila Bagge att hon och Anders snart är aktuella med ett nytt program. Inspelningarna börjar redan nästa vecka, skriver hon på sin blogg.

"Nästa vecka kommer att bli spännande då kommer jag och Anders att spela in ett nytt program. Kan inte berätta så mycket just nu om vad det är för något program men jag kan garantera många skratt".

Laila Bagge: "En fördel"

Laila Bagge skriver vidare om de många fördelarna med att arbeta tillsammans med Anders Bagge.

"Jag och Anders har ju känt varandra sedan vi var i 20 års åldern och det finns nog ingen som jag känner så bra som Anders och samma gäller tvärtom. Och det är ju en fördel när man ska jobba ihop".

 

 

LÄS MER: Laila Bagge dödshotad i hemmet: "Väldigt nära"

 

 

Tidigare har tv-duon gjort "Made in Sweden". 2007 startade de två musikföretag tillsammans.

Och att de känner varandra bra är det ingen fråga om.

"Jag vet precis vad som gör honom galen och vad han tycker är kul vilket även han vet om mig så när vi väl hamnar i olika situationer framför en kamera kan det bli väldigt kul! Vi har ju gjort en hel del ihop".

 

 

LÄS MER: Laila Bagge om skilsmässan från Niclas Wahlgren

 

 

När beskedet om jurymedlemmarnas avhopp från "Idol" kom berättade Anders Bagge om anledningen:

– Jag väljer att sluta för att jag ska flytta till USA. Det finns ett jäkla sug, och det är där jag haft min karriär. Jag kände att nu är det dags att göra det på fulltid. Bagge flyttar till USA.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag