Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bagges ilska – efter upptäckta lögnen

Har skrivit låtar till Celine Dion.
Laila Bagge utnyttjas i bluffreklam. Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Laila Bagge säger ifrån efter bluffannonsen. Foto: Mikael Sjöberg
Laila Bagge. Foto: Instagram.
Laila Bagge tar avstånd från den fejkade reklamannonsen. Foto: OLLE SPORRONG

Laila Bagges namn och ansikte utnyttjas i en bluffannonsför hudkräm.

Något som fått tv- och radioprofilen att ryta ifrån.

”Blir så fruktansvärt irriterad på att sånt här kan hända, och att det är så förbannat svårt att få tag på dessa idioter som skapar fejk intervjuer eller annonser för att kunna sälja sina skitprodukter”, skriver Laila Bagge på Instagram.

Laila Bagges namn och ansikte används i en bluffannons för hudkräm. Något som fått tv- och radioprofilen att ryta ifrån, skriver Aftonbladet.

”Detta är så jävla fejk”, skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BzFFDTbi4AA/?utm_source=ig_embed

Laila Bagge: ”Blir så fruktansvärt irriterad”

Programledaren fortsätter med att skriva att hon aldrig har sagt de saker som hon påstås ha sagt i annonsen och förklarar att hon heller aldrig har testat hudkrämen, som hon i inlägget beskriver som ”skitprodukter.”

”Blir så fruktansvärt irriterad på att sånt här kan hända, och att det är så förbannat svårt att få tag på dessa idioter som skapar fejkintervjuer eller annonser för att kunna sälja sina skitprodukter”, skriver Laila Bagge och fortsätter:

”Det är sorgligt att man måste hitta på saker för att få sina produkter sålda, ljuger man om något sådant här så kan man ju undra vad skiten innehåller och hur mycket man ljuger om det..”

Kan inte låta bli att skratta åt det

Trots den tydliga irritationen över att ha utnyttjas i en påhittad intervju för att göra reklam för en produkt hon aldrig testat kan Laila Bagge inte låta bli att skratta åt att bluffannonsen dessutom påstår att hon är nära vän med Hollywood-skådespelerskorna Reese Witherspoon, 43, och Salma Hayek, 52. Hon avslutar därför sitt inlägg på ett skämtsamt sätt, med orden:

”Nu vet ni i alla fall vart jag står i detta! Nu ska jag gå och luncha med Salma och Reese. Kram på er.”

Expressen söker Laila Bagge.