Anders Bagge får fortsätta att hjälpa utsatta hundar i nöd. Foto: CORNELIA NORDSTRÖMAnders Bagge får fortsätta att hjälpa utsatta hundar i nöd. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Anders Bagge får fortsätta att hjälpa utsatta hundar i nöd. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Hans program "Bagges hemlösa hundar" får en ny säsong. Foto: OLLE SPORRONGHans program "Bagges hemlösa hundar" får en ny säsong. Foto: OLLE SPORRONG
Hans program "Bagges hemlösa hundar" får en ny säsong.  Foto: OLLE SPORRONG
Anders Bagge med hunden Iris. Foto: TV4 / TV4Anders Bagge med hunden Iris. Foto: TV4 / TV4
Anders Bagge med hunden Iris. Foto: TV4 / TV4

"Bagges hemlösa hundar" är klart för en ny säsong

Publicerad

Anders Bagge fortsätter att hjälpa utsatta hundar i nöd.

Hans program "Bagges hemlösa hundar" får en ny säsong. 

”Är så lycklig att det blev av”, skriver han på Instagram.

I åtta avsnitt har tv-profilen och musikproducenten Anders Bagge, 49, hjälpt hundar som behöver behöver omsorg. 

Nu får han fortsätta sin mission. 

Hans program "Bagges hjälplösa hundar" är klart för en ny säsong. Det berättar Anders Bagge själv på sin Instagram. 

"Är så lycklig att det blev av, spelar in säsong 2 av 'Bagges hemlösa hundar'. Ska hålla er uppdaterade", skriver han och poserar framför en bil med programmets logga .

https://www.instagram.com/p/BY79fM4BJHh/

Glädje bland följarna

Programmets första säsong har sänts i åtta olika avsnitt på Sjuan och tittarna har fått följa flera gripande hundöden. Det kan tittarna även förvänta sig av den kommande säsongen.

– Gripande hundöden, en härlig Anders Bagge i den miljö där han trivs bäst med hundar som han älskar. Det är ett program som gör gott, säger "Bagges hemlösa hundars" exekutiva producent Hans Abrahamsson till tidningen Aftonbladet.

Inspelningen är just nu pågående, men när nästa säsong börjar sändas är ännu inte klart. I Anders Bagges kommentarsfält visar sig flera förväntasfulla tv-tittare. 

"Bästa programmet som finns!", skriver en person till Anders Bagges bild. 

 

LÄS MER: Bagges jobbiga barnbeslut med kärleken 

 

Hundarna substitut för kärlek

Anders Bagge är känd för att vara en riktig djurvän och har tidigare berättat att han väljer hundar framför barn - och tror inte han någonsin kommer bli pappa.

– Hundarna är mitt substitut för barn, eftersom jag inte har några, har han tidigare sagt till Aftonbladet.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag