Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bachelorns regelbrott – TV4 tvingas panikändra

Simon Hermansson och Felix Almsved om tiden i huset.
Simon Hermansson söker kärleken i årets ”Bachelor”...Foto: Daniel Ohlsson / TV4
... det gör även Felix Almsved. Foto: TV4 / Hasselblad H6D

Årets ”Bachelor” är inte bara historiskt med två kärlekssökande bachelors. 

Det blir också riktigt dramatiskt bakom kulisserna – något som tittarna inte får se. 

– Det var kanske tv-historiens stökigaste dag. Mycket känslor i luften och många planer vi fick ändra i sista sekunden, säger hans Abrahamsson, exekutiv producent för ”Bachelor”.

Årets ”Bachelor” i TV4 är historiskt. I år deltar inte bara en bachelor – utan två. 

När Felix Almsved i kvällens avsnitt dyker upp i programmet är alla chockade – inte minst Simon Hermansson som trodde att han skulle vara den enda i programmet som skulle söka efter kärleken. 

– Jag blev förbannad för att jag blev sviken av produktionen eftersom jag visste ingenting om det, säger han i Expressen TV. 

När de båda gästar Ellinor Svensson i Expressen TV berättar de båda kärlekssökarna också om ett dolt drama som inträffar under programmets gång. 

Felix Almsved gör entré i programmet i en helikopter och alla tjejerna tappar hakan. Men faktum är att det egentligen var meningen att även Simon Hermansson skulle ha varit där för att se dramatiken – men han hade dragit sin kos. 

– Jag fick höra att jag skulle göra entré och då skulle alla tjejerna vara där och Simon. Så jag skulle faca alla direkt men Simon var inte där, berättar Felix Almsved. 

 – Jag var lite ute på vift, säger Simon Hermansson. 

Simon Hermanssons regelbrott

Han hade nämligen fått reda på att hans dotter inte kunde komma ner till inspelningen i Sydafrika – något som hade varit bestämt sedan tidigare. 

– Jag mådde inte bra över att Lilly inte skulle komma. Jag är heltidspappa. Det är det jag älskar att vara. När jag fick reda på att hon inte skulle komma ner det var väldigt påfrestande för mig. 

Så Simon Hermansson gjorde det som föll honom in. 

– Så jag tog bilen och åkte i väg längs med motorvägen och stannade och andades för en gångs skull. Det är väldigt mycket som händer. Du vet pressen som händer, säger han och vänder sig till Felix Almsved. 

– Alltid kameror upp i ansikten, behöver lite tid att lugna ner sig. 

Produktionen: ”Sista sekunden”

Expressens Ellinor Svensson frågar om man verkligen får göra så. 

– Kanske inte. Men jag är inte den som följer reglerna heller. Jag är ganska fri av mig och säger vad jag tycker och tänker. 

Produktionen på plats var inte helt nöjda med Simon Hermanssons sätt att bara försvinna. 

– Det var kanske tv-historiens stökigaste dag. Mycket känslor i luften och många planer vi fick ändra i sista sekunden. Lyckligtvis hade tjejerna inte listat ut något och vi fick alla deras starka reaktioner på film. Det tackar både vi och tittarna för, säger hans Abrahamsson, exekutiv producent för ”Bachelor”. 

Nina Glimsell gästar Q&A och berättar om relationen med Marcelo.