Bachelorette-stjärnan blev sexuellt utnyttjad som barn

Den tidigare ”Bachelorette”-stjärnan berätta om att hon blev sexuellt utnyttjad som barn.
Foto: Instagram

Clare Crawley var 2020-års ”Bachelorette”.

Nu berättar tv-stjärnan att hon blev sexuellt utnyttjad som barn – och hur det har påverkat henne som vuxen. 

”Som barn utsattes jag för sexuella övergrepp, vilket gjorde att jag som ung vuxen ofta hamnade i dåliga relationer”, skriver hon på Instagram. 

Clare Crawley, 40, blev känd via de amerikanska programmen ”Bachelor” och ”Bachelorette”. I ett inlägg på Instagram berättar nu tv-stjärnan att hon blev utsatt för sexuella övergrepp under sin uppväxt.

”Som barn utsattes jag för sexuella övergrepp, vilket gjorde att jag som ung vuxen ofta hamnade i dåliga relationer och kände att jag inte var värd de bra relationerna”, skriver hon och fortsätter:

”Det var en ond cirkel, för ju fler män jag valde som behandlade mig dåligt, desto mer trodde jag att jag inte var tillräckligt bra”.

https://www.instagram.com/p/CR3FNX-HTqG/

Skulle lagt pengarna på terapi

Clare Crawley berättar vidare att pengarna hon la på bröstimplantat skulle kommit till bättre användning om hon hade lagt de på terapi – för att läka hennes brustna hjärta.

”Det slutade med att jag spenderade pengarna på terapi i alla fall”, skriver hon och fortsätter:

”Men klipp till nu. En kvinna som har lärt sig att älska sig själv, känner sitt värde, och kommer kämpa för sig själv oavsett vad”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.