Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bachelorette-stjärnan blev sexuellt utnyttjad som barn

Den tidigare ”Bachelorette”-stjärnan berätta om att hon blev sexuellt utnyttjad som barn.
Foto: Instagram

Clare Crawley var 2020-års ”Bachelorette”.

Nu berättar tv-stjärnan att hon blev sexuellt utnyttjad som barn – och hur det har påverkat henne som vuxen. 

”Som barn utsattes jag för sexuella övergrepp, vilket gjorde att jag som ung vuxen ofta hamnade i dåliga relationer”, skriver hon på Instagram. 

Clare Crawley, 40, blev känd via de amerikanska programmen ”Bachelor” och ”Bachelorette”. I ett inlägg på Instagram berättar nu tv-stjärnan att hon blev utsatt för sexuella övergrepp under sin uppväxt.

”Som barn utsattes jag för sexuella övergrepp, vilket gjorde att jag som ung vuxen ofta hamnade i dåliga relationer och kände att jag inte var värd de bra relationerna”, skriver hon och fortsätter:

”Det var en ond cirkel, för ju fler män jag valde som behandlade mig dåligt, desto mer trodde jag att jag inte var tillräckligt bra”.

https://www.instagram.com/p/CR3FNX-HTqG/

Skulle lagt pengarna på terapi

Clare Crawley berättar vidare att pengarna hon la på bröstimplantat skulle kommit till bättre användning om hon hade lagt de på terapi – för att läka hennes brustna hjärta.

”Det slutade med att jag spenderade pengarna på terapi i alla fall”, skriver hon och fortsätter:

”Men klipp till nu. En kvinna som har lärt sig att älska sig själv, känner sitt värde, och kommer kämpa för sig själv oavsett vad”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.