Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Bachelorette”-Roman avslöjar bortklippta scenerna

Så var inspelningarna för Roman Rosenkrans.
Roman Rosenkrans
Foto: TV4
Foto: TV4
Foto: TV4

Om det var någon som inte höll tillbaka på känslorna i ”Bachelorette” så var det Roman Rosenkrans – och plötsligt hoppade han av.

Nu berättar deltagaren om känslorna efter avhoppet, om de starka känslorna bakom kulisserna och de bortklippta scenerna.

– Det blev lite för mycket för mig på slutet, för påtagligt, säger han.

– Det är det jag kan ge dig också, jättefina barn, kloka, smarta, trevliga, karismatiska, äventyrliga, långa, you name it. Jag längtar efter barn, de är så gulliga.

Orden är Roman Rosenkrans och för tittarna som har sett ”Bachelorette” är de svåra att glömma.

Han kom in som en virvelvind och lämnade under dramatiska former – utan att säga hej då till bacheloretten Olivia Birgersson, 26.

– Jag vet först och främst, jag lämnade på grund av min son, det var den första prioriteringen, det var sonen, men jag vet att det är någon eller några som har pratat bakom min rygg som ansåg att jag tog för mycket plats, berättar Roman Rosenkrans för Expressen.

Mer än så kan han inte gå in på det – men konstaterar att han bara vet det. Vilka deltagarna är kan inte heller berätta.

Roman berättar för Olivia att han kan ge henne kloka, smarta, trevliga och karismatiska barn.
Foto: TV4

För Roman Rosenkrans var inspelningarna utomlands rätt svåra och det var första gången han var så länge ifrån sin femårige.  

– Jag tror mer att mitt humör påverkades av att det var det här med en så pass ny miljö och att vi var så många killar inne i huset, vi alla skulle träffa en tjej. Självklart så fanns min son i åtanke. Mitt humör påverkades framför allt av miljön framför kamerorna, säger han och fortsätter:

– Det blev lite för mycket för mig på slutet, för påtagligt.

Deltagaren förklarar att det fanns kameror och människor överallt i kulisserna.

– När jag gick på röda mattan och fick de här känslorna, jag var så upprymd och det var första gången som jag kände något sånt där och den känslan kommer jag aldrig glömma någonsin. Det är som att jag flög fram på bubblor, säger Roman Rosenkrans.

– Man vart tom på ord, man visste inte vad man skulle säga. Hjärnan stannade upp fastän man ändå var närvarande där.

Blickar framåt

Han är nöjd med porträtteringen av sig själv – men hade önskat att vissa scener inte hade klippts bort.

– Det jag tycker är tråkigt är att jag hade ett par örhängen där på röda mattan, som jag gav henne, som de klippte bort.

Roman Rosenkrans läste också upp en romantisk dikt – som han gärna hade velat hade kommit med.

”När vi är 80 år ska vi dansa ända in på småtimmarna”, löd den bland annat.

– Man kunde åtminstone ha haft det som ett extramaterial, säger han.

Hur känns det med den positiva feedbacken som du har fått av svenska folket efteråt?

– Det känns bra, jag hade räknat med det. Jag är mig själv och det är väl vad folk gillar att se. Riktiga, äkta känslor. Jag kom in där och var mig själv och gick ut därifrån och var mig själv. Jag visade alla känslor som gick att visa där. Det var många som höll in på mycket där. Skulle Olivia säga att hon gillade paprika så gillade alla i huset helt plötsligt paprika.

Ångrar du ditt beslut i dag?

– Där och då hade jag velat att det skulle var ett annat beslut men nu med facit i hand så kan jag inte jag göra så mycket mer än att ta emot det beslutet som vart. Men där och då så skulle jag vilja att det skedde något annat beslut. Den tiden är förbi och jag är en person som kollar på framtiden. Det som har hänt bakom mig det lägger jag bakom mig.

Tidigare bachelorettens kritik mot killarna:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.