Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

"Bachelor"-Johanna avslöjar panikbeslutet

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Johanna Scortea ville åka hem under inspelningarna av "Bachelor".
Niclas Lij.

Årets "Bachelor" har kantats av dramatik – till slut uppstod kärlek mellan Niclas Lij och Johanna Scortea.

Nu avslöjar vinnaren att hon mådde så psykiskt dåligt under inspelningen att produktionen tvingades ta ut henne ur huset.

– Jag känner att det kommer brista för mig när som helst! sa hon i programmet.

När Johanna Scortea, 25, bestämde sig för att delta i "Bachelor" visste hon inte vad som väntade. 

21 kvinnor åkte till Dominikanska Republiken för att dejta Niclas Lij, 32. I finalavsnittet stod det klart att ungkarlen valde att ge sin sista ros till Johanna Scortea. 


LÄS MER: "Bachelor"-tjejernas ilska mot TV4 – efter kanalens mörkande 


Johanna Scortea bröt ihop under filmad intervju


Nu avslöjar Johanna Scortea att hennes medverkan i programmet var långt ifrån en dans på rosor. Det gick så långt att hon fick ett sammanbrott – mitt under filminspelning.

– På riktigt, jag vill åka hem! Nu! vädjade hon till filmteamet.

Enligt Johanna Scortea befann hon sig i en känslomässig berg- och dalbana. Den pressade situationen tog dessutom fram hennes fulaste sidor.

– Jag mår inte bra, jag känner att jag har ändrats som person här inne. Jag tycker inte om vem jag har blivit. Jag har börjat prata skit om folk, jag stör mig på minsta lilla. Jag litar inte på någon, jag håller på att bli paranoiod, sa hon frustrerat och fortsatte:

– Jag skäms för mig själv och vad som håller på att hända. Det känns som ett högstadiedisco, så fort en person lämnar rummet baktalas den. Hela tiden. Jag känner att det kommer brista för mig när som helst!


LÄS MER: "Bachelor"-Niclas mörka förflutna 


"Bachelor"-Johanna togs akut bort från huset


Produktionen tvingades akut flytta bort Johanna Scortea från Bachelor-huset. 

– Jag fick åka i väg och bo på ett annat hotell, mycket för att jag skulle få komma från energin som fanns i huset, berättar hon i efterhand.

Tack vare avbrottet insåg "Bachelor"-Johanna att hon ville vara kvar – för Niclas skull.

Om paret fortfarande är tillsammans efter att tv-kamerorna slocknat avslöjas i programmet ”Efter sista rosen” på onsdagskvällen i Sjuan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.