”Bachelor”-Elvira om tiden på sjukhus: ”Jättejobbigt”

Intima scenen som aldrig visades i ”Bachelor”
Elvira Svensson.
Foto: Linus Nilsson

Bara dagar innan onsdagens final i ”Bachelor” låg Elvira Svensson inlagd på sjukhus med hög feber.

Anledningen var troligtvis en njurbäckenbotteninflammation – men även den senaste tidens stress kring tv-programmet.

– De sa på sjukhuset att stress och ångest och sådant kan förvärra situationen, säger Elvira Svensson.

Elvira Svensson, 23, låg tidigare i veckan på sjukhus efter att ha blivit väldigt sjuk. Nu är hon hemma igen, har fått medicin och mår mycket bättre.

– De kan inte säga helt hundra, men antagligen var det njurbäckenbotteninflammation. Så det var därför jag hade så himla hög feber och jättehög sänka.

I Expressens chatt på onsdagskvällen skrev Simon Lindström att en anledning till Elviras sjukhusvistelse var att ”många tittare gjort personliga påhopp mot henne under förra veckan”.

– De sa på sjukhuset att stress och ångest och sådant kan förvärra situationen. Det gör att det kan vara mycket svårare för en att läka och ta till sig mediciner, säger Elvira Svensson.

– Jag jobbar rätt mycket och sedan har man ”Bachelor” när man kommer hem och så skulle folk tycka till av det man gjorde på tv. Så det var nog en kombination av stress och sedan var jag sjuk också. Men det var jättejobbigt.

Hade hög feber och dåliga värden

Det var i början av veckan som Elvira Svensson berättade på sin Instagram att hon blivit tvungen att söka vård efter att ha fått hög feber och dåliga värden.

”Kommer hålla det kort, är väldigt sjuk och ligger inne på sjukhus. Behöver all min energi till alla prover och undersökningar och för att faktiskt orka”, skrev Elvira i en Instagram story då.

Hon skrev då också att hon inte orkade läsa alla meddelanden hon fått på Instagram.

”Just nu går jag inte in i mina insta DM för de är höga toppar och djupa dalar där. Ni som skickar fina meddelanden och pepp, tack! Jag kommer läsa de när jag mår bättre”.

Här avslöjas bluffen - Sebastians tal är stulet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.