Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Babsans sorg – svåra tiden: ”Tungt och jobbigt”

Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson berättar i ett inlägg på Instagram om svåra tiden.
Foto: Instagram
Bland annat berättar Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson att han förlorade sin mamma.
Foto: Instagram
Lars-Åke Wilhelmsson delade en bild i december från sjukhuset dit han fick åka akut med sitt diskbråck.
Foto: Instagram / Instagram
”Det finns hopp”, skickar artisten med som peppande ord i sitt inlägg.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Två år har gått sedan pandemin bröt ut.

I ett känsloamt inlägg på Instagram berättar Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson om den tuffa tiden som varit.

”Min syster o jag förlorade vår mamma Kerstin 30 okt. Jag fick ett svårt diskbråck som gjort att mitt ben o fot fortfarande är helt utan känsel o kontroll”, skriver artisten.

Lars-Åke Wilhelmsson, 63, även känd under artistnamnet ”Babsan” har delat ett känslosamt inlägg på Instagram.

Där blickar han tillbaka på de två senaste åren och konstaterar att det var två år sedan pandemin bröt ut, eller som han skriver: ”Två år sedan covid-skiten startade”.

I december förra året fick Lars-Åke Wilhelmsson åka akut till sjukhus med sitt diskbråck. I ambulansen upptäcktes även att han hade covid-19, men utan några sjukdomssymtom.  

Babsan: ”Tungt och jobbigt”

Artisten delar med sig av tuffa tiden bakåt.

”Två år av pandemin. Jag klarade mej länge utan covid, men i dec 21 fick jag det, har tappat lukt och smak. Lite är på väg tillbaka. Min syster o jag förlorade vår mamma Kerstin 30 okt”, skriver han i inlägget. 

Vidare berättar artisten att han även drabbades av ett diskbråck, och att foten och benet fortfarande är ”helt utan känsel och kontroll”, skriver han och tillägger: ”Varit tungt och jobbigt”.

Sedan lyfter ”Babsan” de bra stunderna också. Som när dragshowartisten fick presentera årets tema för kommande Stockholm Pride i sommar som är: Bekänn din färg.

Inlägget avslutas med ljusa ord om framtiden.

”Hoppas nu att det vänder med pandemier och det hemska kriget i Ukraina tar slut och vi kan börja leva och vara riktigt glada. Tycker jag inte på några år varit riktigt så glad och energi sprallig som jag var innan 2020! Så nu går vi mot ljusare tider.. det finns hopp!”.

https://www.instagram.com/p/Ca9Daxwsf7s/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.