Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Avslöjar vad Harry Potter-stjärnorna aldrig pratar om

Harry Potter-stjärnans mångmiljonimperium – nya branschen
Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Granger) och Rupert Grint (Ron Weasley).
Foto: MARY EVANS PICTURE/IBL

Skådespelarna Daniel Radcliffe, Emma Watson och Rupert Grint utgjorde ryggraden i filmerna om ”Harry Potter”.

Efter åtta filmer var det få människor som inte kände igen dem på gatan – något de aldrig pratar om, avslöjar Rupert Grint i en intervju.

Böckerna och filmerna om ”Harry Potter” förändrade livet för dem allihopa. Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Granger) och Rupert Grint (Ron Weasley) var inte ens tonåringar när de spelade in den första filmen. 

När filmatiseringen av de totalt åtta filmerna var färdig tio år senare så var de rikare än de flesta andra i deras egen ålder, och bland de mest igenkända personerna på planeten.

Rupert Grint är ett namn som kanske inte alla känner igen. Om man däremot ser honom, så är det många som kopplar ihop hans ansikte med Ron Weasley, eller Harry Potters bäste vän.

I en intervju med The Times berättar han om vad han känner inför kändisskapet, och att de aldrig pratar om det när han träffar Emma Watson och Daniel Radcliffe.

– Men ”Harry Potter” hände när vi var så unga, och jag hade svårt att hantera kändisskapet av det hela. Om jag träffar Dan (Radcliffe) eller Emma (Watson), så är kändisskapet en sak som vi aldrig pratar om, säger han enligt Business Insider.

”Skulle aldrig säga nej till en selfie”

Trots att han under stundom har haft svårt med kändisskapet som det innebär att ha spelat Harry Potters bäste vän i åtta filmer, så är det någonting Rupert Grint har lärt sig att leva med.

– Jag är verkligen tacksam till alla Harry Potter-fans och skulle aldrig säga nej till en selfie, men i bland så saknar jag anonymiteten. 

– Nu under lockdown har man ju ansiktsmask. Jag övervägde att köpa en med Daniels ansikte på, säger Grint.

Amadeus avslöjar hemligheten han burit på i flera år

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.