Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Avslöjandet om J Lo och Ben Affleck: ”Äkta kärlek”

”Bennifer” gick tidigare i våras gick ut med att de dejtar igen – 17 år efter att paret bröt förlovningen 2004.
Foto: STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK / STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
J-Lo tidigare publicist uppger att kärleken mellan paret är äkta.
Foto: LUCA CARLINO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK / LUCA CARLINO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Ben Affleck och Jennifer Lopez blev först ett par 2002 efter att ha träffats under en filminspelning. Kort därefter blev de snabbt ett av kändisvärldens mest omtalade par och fick tillsammans smeknamnet ”Bennifer”.
Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Jennifer Lopez, 52, och Ben Afflecks, 48, kärlek är äkta. 

Det uppger sångarens tidigare publicist Rob Shuter till Fox News.

– Jag tror inte att någon av dem skulle vara så öppna med att vara tillsammans igen om de inte var seriösa, säger han till kanalen.

Rob Shuter arbetade som publicist för J-Lo mellan åren 2003 och 2004, vilket var samma period som sångaren var tillsammans och förlovad med Ben Affleck.

I samband med att paret bröt förlovningen 2004 hjälpte han Jennifer att skicka flera textmeddelanden för att göra slut med Ben.

När paret tidigare i våras gick ut med att de dejtar igen – 17 år efter att paret bröt förlovningen – var Rob Shuter inte förvånad. Enligt honom har det alltid varit ”äkta kärlek” mellan ”Bennifer”. Men tajmingen ska inte varit rätt. 

– Innan jag tryckte på ”skicka” kände jag bara genuin sorg eftersom jag kände att de var som gjorda för varandra, säger Rob Shuter till Fox News om sms:en.

– Jag tror inte att någon av dem skulle vara så öppna med att vara tillsammans igen om de inte var seriösa, säger han.

”Inte långt till bröllop”

Ben Affleck och Jennifer Lopez blev först ett par 2002 efter att ha träffats under en filminspelning. Kort därefter blev de snabbt ett av kändisvärldens mest omtalade par och fick tillsammans smeknamnet ”Bennifer”.

Efter att de bröt förlovning 2004 har de båda haft långa relationer och varit gifta på olika håll. Men nu har de alltså återigen hittat tillbaka till varandra.

En av anledningarna till att paret bröt förlovningen var att de hamnade på varje tidningsomslag, vecka efter vecka, enligt Rob Shuter.

– Men det har inte hänt nu. Allmänheten är fortfarande intresserade av Bennifer, men medierna har förändrats under det senaste decenniet, säger han till Fox News. 

Enligt honom är det inte långt till ett framtida bröllop mellan Ben och Jennifer. 

17 år efter den brutna förlovningen – ”Bennifer” uppges dejta igen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.