Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Avril Lavignes tårar – efter svåra sjukdomen

Foto: Stephen Bender

Avril Lavignes ger nu första tv-intervju efter flera månaders tystnad.

Den gråtande stjärnan berättar om kampen mot sjukdomen hon trodde skulle ta hennes liv.

– Först trodde läkarna att jag var tokig, säger artisten till ABC.

Det var i april förra året när popstjärnan Avril Lavigne befann sig på turné som hon först kände att något var fel. Det började med svettningar, men blev bara värre. Efter en tid blev det så allvarigt att Lavigne fick svårt att andas och stå upp.

Läkarna kallade henne tokig

Läkarna kunde inte förstå vad som var fel – hon var själv tvungen att lista ut vad hon hade drabbats av. Till slut trodde hon det var borrelia, vilket visade sig vara rätt.

Nu ger hon sin första tv-intervju sedan insjuknandet för ABC News.

– Först sa läkarna att jag var tokig, säger en gråtande Avril Lavigne och fortsätter:

– Det var först när jag gick till en borreliaspecialist som jag kunde få en ordentlig diagnos, säger hon om den kontroversiella sjukdomen. 


LÄS MER: Avril Lavigne om sjukdomen


Stjärnans vädjan till fansen

De första månaderna var hon förtegen om sjukdomen. Det var först i december förra året som hon berättade för fansen på Twitter att hon hade problem med hälsan. Då bad hon sina följare att be för hennes tillfrisknande.

När sjukdomen var som allvarligast fruktade popstjärnan för sitt liv. Men hon berättar att stödet från fansen hjälpte henne i kampen mot borrelian.

– Jag satt i min säng och tittade på videohälsningar från fans som ville att jag skulle bli bättre. Då gjorde jag precis vad jag gör nu - grät, säger stjärnan.

Är säker på ett fullt tillfrisknande

Men nu mår Lavigne bättre, även om hon ännu inte är helt frisk ännu. För att klara sig genom den hemska sjukdomen har stjärnan fått lägg om sin kost och varit noga med rätt typ av vila och träning för att kunna bli bättre.

– Jag är så tacksam eftersom nu vet jag att jag kommer återhämta mig 100 procent, säger hon.


LÄS MER: Avril Lavigne: Läkarna sade att jag var galenFölj Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.