Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Aviciis sista låt släpps – slutförd av vännerna

Se stjärnornas hyllning till Avicii på Friends Arena.
Sandro Cavazza har tillsammans med Kygo slutfört Aviciis sista låt.Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Avicii.Foto: JOHN SHEARER / AP TT NYHETSBYRÅN
Kygo.Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Norska stjärn-dj:n Kygo väljer nu att slutföra en av Aviciis allra sista låtar, som han inte hann göra klart före sin bortgång.

Tillsammans med Avicii-sångaren Sandro Cavazza släpper han nu ”Forever yours”, som en hyllning till svensken.

– Detta blir vår hyllning till Avicii, säger Kygo till norska tidningen Bergens Tidende.

Den norska EDM-stjärnan Kygo, 28, har ofta benämnt svenska superstjärnan Avicii som sin stora idol – och när Tim Bergling gick bort tragiskt i april 2018 valde han att tatuera in hans logga på armen.

Nu gör den norska DJ:n en ny hyllning för Avicii – tillsammans med Sandro Cavazza, som sjunger på Aviciis hit ”Without you”, släpper han nu låten ”Forever yours”.

”Forever yours” är en låt som Tim Bergling började skriva tillsammans med Sando Cavazzo, men som de två aldrig han skriva klart innan det svenska musikundret begick självmord under en resa i Oman för snart två år sedan.

Nu har Kygo och Sandro Cavazza valt att göra klart låten tillsammans, som en hyllning till sin vän och idol.

”Den här versionen av ”Forever yours” är en hyllning till Tim som jag och Kygo har satt ihop för att visa hur mycket han betydde för oss båda”, skriver Sandro Cavazza på Twitter.

https://twitter.com/SandroCavazza/status/1219276700137201664?s=20

Pengarna går till stiftelse

Låten släpptes på fredagen, och alla pengar de tjänar på låten kommer gå till stiftelsen som Aviciis föräldrar startat i hans ära – Tim Bergling foundation.

Kygo och Sandro Cavazza uppträdde med låten för första gången under den välgörenhetskonsert som hölls i Aviciis ära på Friends arena den 5 december. Där hyllades Tim Berglings minne av hans vänner, familj och kolleger.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.