Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Avicii ställer in sina konserter i Malmö

Den svenske grammisvinnaren Avicii meddelade i dag att han ställer in sina konserter i Malmö.

Avicii, eller Tim Bergling, har varit inlagd på sjukhus sedan i början av februari och har sedan tidigare avbrutit den pågående Europaturnén.

Under kvällens gala tackade han för priset via videolänk.

Avicii skulle ha uppträtt i Malmö på torsdag (Slagthuset) och fredag (Malmö Arena). Nu är dessa två framträdanden inställda, meddelar artistens management Ash Alliance, som han även tackade i sitt förinspelade tacktal på Grammisgalan under tisdagskvällen.

– Jag vill tacka min fans. Och mitt management, och allt de gjort för mig, sa Tim Bergling.

Nu skjuts hans turné upp, och spelningarna slås ihop på Malmö Arena den 16 maj. Det blir en matinéföreställning dit Slagthus-biljetterna gäller. Samt en ordninarie förställning senare på kvällen då biljetterna till den 17/2 gäller.

Avicii vårdas på sjukhus för magsmärtor, kunde Expressen berätta i början av månaden. Dj:n tvingades även att ställa in spelningar i Israel, Österrike och Italien.

8 februari skriver Tim Bergling på Twitter att han har skrivits ut från sjukhus efter tio dagar. Han skriver två dagar senare att det är skönt att vara hemma i Sverige igen. Men tyvärr blir det inte konserter som planerat.

Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!