Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Avicii i Volvo-reklamen – se hela filmen här

Här är nya hela Aviciis Volvo-reklam som Expressen nu kan visa.

I den nya reklamfilmen illustreras stjärn-dj:n Tim "Avicii" Berglings vändning i livet efter flera tuffa år på turné.

– Jag gjorde ungefär 325 spelningar per år och reste mycket. Det kunde inte fortsätta så. Till slut fick jag omvärdera min situation och förändra min livsstil, säger stjärnan i ett pressmeddelande.

Klockan 20:50 i kväll premiärvisas Volvos nya omtalade reklam med svenske dj-stjärnan Avicii i TV4. Men redan nu kan du se den på Expressen. I videon spelas också stjärnans nya version av Nina Simones låt "Feeling good."

I reklamen syns sekvenser från flera av Aviciis stora spelningar, en överblick över lysande skyskrapor i rasande fart och grönt lysande vägskyltar som visar vägen mot New York.

"Det kunde inte fortsätta så"

Men världsstjärnan samlar också sin familj, med sin skådespelande mamma Anki Lidén och halbror Anton Körberg, samt närmsta vänner för en middag på svensk mark, i Skåne i reklamfilmen.

– De senaste sex åren har jag varit ute på turné hela tiden, förutom de nio månaderna under min time-out. Jag gjorde ungefär 325 spelningar per år och reste mycket. Det kunde inte fortsätta så. Till slut fick jag omvärdera min situation och förändra min livsstil, säger Avicii i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Sverige är viktigt för mig, det är här jag samlar styrka och energi tillsammans med familj och vänner. Hela den här resan, med att omvärdera och börja om, är vad filmen och musiken handlar om. Det är en nystart för mig och en nystart för Volvo.


LÄS MER: Här är Aviciis okända - men välkända familj


Den globala kampanjen, från företaget som tidigare använt sig av bland andra Zlatan Ibrahimovic och Robyn, går under namnet "A new beginning".

– Vi är glada att Avicii på det här sättet ville vara med och berätta sin historia, säger Kristian Elvefors, VD för Volvo Car Sverige i pressmeddelandet.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.