Avicii i Volvo-reklamen – se hela filmen här

Publicerad

Här är nya hela Aviciis Volvo-reklam som Expressen nu kan visa.

I den nya reklamfilmen illustreras stjärn-dj:n Tim "Avicii" Berglings vändning i livet efter flera tuffa år på turné.

– Jag gjorde ungefär 325 spelningar per år och reste mycket. Det kunde inte fortsätta så. Till slut fick jag omvärdera min situation och förändra min livsstil, säger stjärnan i ett pressmeddelande.

Klockan 20:50 i kväll premiärvisas Volvos nya omtalade reklam med svenske dj-stjärnan Avicii i TV4. Men redan nu kan du se den på Expressen. I videon spelas också stjärnans nya version av Nina Simones låt "Feeling good."

I reklamen syns sekvenser från flera av Aviciis stora spelningar, en överblick över lysande skyskrapor i rasande fart och grönt lysande vägskyltar som visar vägen mot New York.

"Det kunde inte fortsätta så"

Men världsstjärnan samlar också sin familj, med sin skådespelande mamma Anki Lidén och halbror Anton Körberg, samt närmsta vänner för en middag på svensk mark, i Skåne i reklamfilmen.

– De senaste sex åren har jag varit ute på turné hela tiden, förutom de nio månaderna under min time-out. Jag gjorde ungefär 325 spelningar per år och reste mycket. Det kunde inte fortsätta så. Till slut fick jag omvärdera min situation och förändra min livsstil, säger Avicii i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Sverige är viktigt för mig, det är här jag samlar styrka och energi tillsammans med familj och vänner. Hela den här resan, med att omvärdera och börja om, är vad filmen och musiken handlar om. Det är en nystart för mig och en nystart för Volvo.

 

LÄS MER: Här är Aviciis okända - men välkända familj

 

Den globala kampanjen, från företaget som tidigare använt sig av bland andra Zlatan Ibrahimovic och Robyn, går under namnet "A new beginning".

– Vi är glada att Avicii på det här sättet ville vara med och berätta sin historia, säger Kristian Elvefors, VD för Volvo Car Sverige i pressmeddelandet.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag