Åtta år senare – ryktet om kannibalscenen bekräftat

Emma Watson ryktades ha stormat ut från inspelningarna.
Foto: NINA PROMMER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Seth Rogen är en kanadensisk skådespelare, komiker, regissör, producent och författare.
Foto: Chris Pizzello / TT NYHETSBYRÅN

2013 jobbade Seth Rogen och Emma Watson ihop med filmen ”This is the end”.

Efteråt ryktades det om att Emma Watson hade stormat från inspelningsplatsen – för att hon vägrade spela in en kannibalscen.

Åtta år senare berättar Seth Rogen nu om vad som hände.

– Hon hade förmodligen rätt, säger han i en intervju med GQ.

Det är i en intervju med magasinet GQ som Seth Rogen bekräftar ryktet om Emma Watsons starka reaktion under inspelningen av ”This is the end”. Det var när en scen där Danny McBride porträtterar en kannibal spelades in som hon fick nog och lämnade platsen. 

Seth Rogen säger dock att han inte klandrar Emma Watson för händelsen.

– Jag menar, jag tittar inte tillbaka på det där och tänker: ”Hur kunde hon göra så?”, du vet? När du läser något och det senare kommer till liv tror jag att det inte alltid är vad du trodde att det skulle vara, säger Seth Rogen i intervjun.

Han fortsätter och förklarar att incidenten under inspelningen av filmen lyckligtvis inte förstörde hans relation med Emma Watson. 

– Det var inte något slags hemskt avslut på vår relation. Hon kom tillbaka dagen efter för att säga hejdå. Hon hjälpte till att promota filmen. Inget agg mot henne och jag kunde inte vara gladare över hur filmen blev, säger Seth Rogen till GQ.

Emma Watson och Seth Rogen jobbade ihop med filmen ”This is the end”.
Foto: Eric Charbonneau/REX / TT NYHETSBYRÅN

”Hon hade förmodligen rätt”

Filmen ”This is the end” är en apokalyptisk komedi- och fantasyfilm som skrevs och regisserades av Seth Rogen själv tillsammans med Evan Goldberg. I rollistan finns flera stora namn med. Bland andra medverkar Jonah Hill, Channing Tatum, och Rihanna – alla i roller som versioner av sig själva, precis som Emma Watson. 

När Seth Rogen ser tillbaka på den åtta år gamla filmen i GQ medger han att Emma Watson nog hade en poäng med sitt missnöje.

– Hon hade förmodligen rätt. Det blev nog roligare så som vi gjorde det i slutändan, säger han. 

Nikita, 19, debuterar i ny svensk Netflix-serieVisa beskrivning


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.