Ashton Kutcher avslöjar den ovanliga sjukdomen

Ashton Kutcher är bland annat känd från tv-serien ”That 70’s show”.
Foto: ALLAN BREGG / SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/STELLA PICTURES

När Ashton Kutcher säger att han blev allvarligt sjuk menar han just det.

Det var allvarligt.

– Jag har tur som är vid liv, säger han i ett kommande tv-program.

För två år sedan drabbades Hollywoodhunken Ashton Kutcher, 44, av en ovanlig autoimmun sjukdom.

Det berättar han i ett kommande avsnitt av ”Running wild with Bear Grylls: The challenge” där skådespelaren ska medverka.

– Jag hade en konstig, superovanlig form av vaskulit (inflammation i blodkärl, red. anm.) som liksom slog ut min syn, hörsel och all min balans, säger Ashton Kutcher i programmet.

Skådespelaren, bland annat känd för sin roll i den klassiska tv-serien ”That 70’s show”, säger att det tog ungefär ett år innan han var någorlunda återställd.

Ashton Kutcher säger att han hade tur

Ashton Kutcher säger vidare att han fick en annan syn på tillvaron efter det.

– Du uppskattar det inte förrän det är borta. Eller förrän man tänker ”jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna se igen, jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna höra igen och jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna gå igen”, säger Ashton Kutcher och fortsätter:

– Jag har tur som är vid liv.

Nej, Ashton Kutcher är inte 100 procent återställd än – men skådespelaren och tvåbarnspappan låter inte problemen stoppa honom.

– Minuten du börjar se dina hinder som saker som är menade för dig, som ger dig vad du behöver, då blir livet roligt, eller hur? Du börja rida på dina problem i stället för att leva under dem, säger han.

Ashton Kutchers ord om skilsmässan: 

Ashton Kutcher om svåra tiden efter skilsmässan

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.