Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ashley och Cara slår tillbaka efter ihärdiga otrohetsryktena

Foto: BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE
Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS

Efter uppbrottet mellan skådespelerskan Ashley Benson och modellen Cara Delevingne har ryktena florerat om otrohet och nya partners.

Nu slår båda profilerna tillbaka mot ryktesspridningen, och ber fansen sluta komma med ogrundade anklagelser.

”Ni vet inte sanningen, bara hon och jag vet, och det är så det ska vara”, skriver Cara Delevingne på Instagram Story, skriver Teen Vogue.

Det var i början av maj som det kom fram att det fina Hollywoodparet Ashley Benson och Cara Delevingne gått skilda vägar, efter två år tillsammans.

Paret hade då gjort slut i april, och tillbringat karantäntiden isär.

Kort efter uppbrottet sågs dock ”Pretty little liars”-skådespelerskan Benson med rapparen G-Eazy, och rykten började snabbt florera kring att rapparen var anledningen till att det tagit slut med Delevingne. Rapparen och skådespelerskan har också kommenterat på varandras Instagram-inlägg, men inte bekräftat att de skulle vara mer än vänner.

Ashley Bensons markering

På sociala medier var fansen väldigt missnöjda, och kallade det för ”den största nedgraderingen någonsin”, skriver Teen Vogue.

Nu slår både Cara Delevingne och Ashley Benson tillbaka mot ryktena om att en otrohet med G-Eazy skulle ligga bakom deras uppbrott.

Ashley Benson valde att visa vad hon känner kring situationen genom att gilla ett inlägg på ett Instagram-konto dedikerat till Ashley Benson och Cara Delevingnes relation.

”Ni kan inte säga att de dejtar på grund av en like eller några kommentarer. Kan Ashley inte ha vänner nu? SLUTA SÄGA ATT ASHLEY VAR OTROGEN”, skriver fankontot i ett inlägg – som Benson då har gillat.

Cara Delevingnes ord om exflickvännen

Cara Delevingne i sin tur tog till Instagram story för att försvara sin exflickvän.

”Det är viktigare att sprida kärlek, inte hat. Till alla er som hatar på Ashley Benson, snälla sluta. Ni vet inte sanningen, bara hon och jag vet, och det är så det ska vara”, skrev Cara Delevingne på Instagram story – något som Benson repostade med ett hjärta som enda tillägg.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.