Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

ASAP Rocky om sitt sexberoende: ”Orgier”

ASAP Rocky blev känd i Sverige efter ett bråk i centrala Stockholm. Det slutade med att ASAP Rocky dömdes för misshandel i mitten av augusti.
ASAP Rocky gillar att prata sex.Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Den frispråkiga rapstjärnan ASAP Rocky gillar att prata öppet om sitt stora intresse för sex.

Och i synnerhet gruppsex, skriver TMZ.

Rapparen ASAP Rocky, vars riktiga namn är Rakim Mayers, har avslöjat detaljer kring sitt intensiva sexliv.

Enligt sajten TMZ berättade 31-åringen om ett påstått sexberoende i samband med en radiointervju hemma i USA nyligen.

I intervjun framkommer det att ASAP Rocky – som han själv beskriver det – blev ”sexberoende” i grundskolan och deltog i gruppsex redan i tidigt tonår, som 13-åring – och innan sexuell myndighetsålder i USA.

ASAP Rocky menar att han är väldigt bekväm med att prata om sitt sexliv.

– Det här är saker som människor föredrar att hålla sig ifrån, som de inte tycker om att erkänna, säger rapparen i radio och fortsätter:

– Men jag kan inte skämmas över det. Jag bär mitt hjärta utanpå kroppen. Jag skulle aldrig göra något som jag inte är stolt över att prata om.

Dokumenterar gruppsex

Rapparen, som i somras skapade rubriker efter att ha blivit anhållen och häktad för misshandel i Sverige, beskriver sig själv som en ”kåt grabb” i ung ålder och att trekanter och gruppsex ”var normalt för honom”.

I ytterligare en intervju, med Esquire, förklarar ASAP Rocky att han fortfarande är intresserad av gruppsex.

– Yeah man, många orgier. Jag har fotograferat och dokumenterat många av dem. Kvinnorna som jag omger mig med gillar samma frisläppta skit som jag, säger ASAP Rocky till tidningen och förklarar att det inte är alla män som kan hantera framgångsrika, självständiga och frisläppta kvinnor.

– Vanligtvis blir killar osäkra bland arbetande, framgångsrika kvinnor, de kan inte hantera när rollerna blir omvända, du vet? Så då hänger de med en kille som jag – för de vet att jag inte kommer att krossa deras hjärta eller något sånt.

ASAP Rocky blev en följetong i Sverige i somras.Foto: LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK / LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Dejtade superstjärnan

ASAP Rocky uppges dejta den brasilianska modellen Daiane Sodre för tillfället.

Han har flera kändisrelationer bakom sig, däribland med Kendal Jenner mellan 2016 och 2017. Det sägs även att rapparen dejtade superstjärnan Rihanna 2013. Lägg därtill påstådda relationer med modestjärnan Chanel Man samt artisterna Rita Ora och Izzy Azalea.

I samband med radiointervjun fick ASAP Rocky frågan om han verkligen kan vara i en monogam relation, det vill säga vara ihop med bara en person åt gången, varpå han svarade:

–Ja, givetvis!