Åsa och Emilio Ingrossos lyxiga detaljer i hemmet på Mallorca

Åsa och Emilio Ingrosso på Mallorca.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Soliga och varma Mallorca är hem för Åsa och Emilio Ingrosso. 

Nu visar frun upp lyxiga detaljer i lägenheten och berättar om ändringarna. 

”Som jag har saknat detta”, skriver hon på Instagram. 

Åsa Ingrosso, 47, och maken Emilio Ingrosso, 56, träffades för snart tio år sedan. I dag driver de ett krogimperium tillsammans och har flera restauranger i Palma på Mallorca och i Stockholm.  

– Vi möttes på nätet mer eller mindre. Vi hade en konversation om skor. Jag ville öppna en skobutik på Mallorca med mitt eget märke och behövde ha en bra leverantör och fabrik och av gemensamma vänner blev jag då hänvisad till Emilio, att han har bra kontakter genom sin familj. Så på den vägen var det, har hon tidigare berättat. 

Och passionen var svårt att stå emot. 

– Sen när vi träffades var det bara ”klick”. Det var fint. Det kändes som att komma hem. Det gick inte att stå emot, det har varit otroligt passionerat sedan dag ett verkligen, och är fortfarande.

Och det är just på Mallorca som paret har slagit ner sina bopålar och har sin egen oas. 

Lyxiga ändringarna

Nu delar Åsa Ingrosso med sig av en bild på den lyxiga terrassen till lägenheten med storslagen utsikt över staden. Där står loungemöbler, ett parasoll och bergen syns i bakgrunden. 

”Som jag har saknat detta. Vi älskar Sverige men hemma. Det är på Mallorca. Även om det bara är en kortis så ska vi hem och njuta lite nu”, skriver hon till bilden. 

Åsa Ingrosso förklarar att de har varit hemma i Sverige i en månad och att det under tiden har fixats med lägenheten i Palma. Byggarbetare har dragit in ett bevattningssystem till blommorna, fixat belysning till alla växter och slipat in och oljat in alla möbler. Även det stora parasollet är nytt. 

”Det är hett kan jag lova och parasollen har en tendens att ”flyga iväg” i den galna vinden som kan vara här. Vi har fått en dusch installerad, vårt nya teakbord är på plats och sist men inte minst. Vårt nya utekök är installerat. Allt är inte klart ännu, det är fortfarande lite pill men dom har kommit en liten bit på väg i alla fall”, berättar Ingrosso. 

https://www.instagram.com/p/Cd7jY4gN8GI/

Drömmen om ett annat land

Åsa Ingrosso har tidigare berättat att hon har en dröm att en dag flytta till Frankrike. 

– Det är egentligen inte ett ställe där jag kan tänka mig att jobba utan bara njuta. Jag mår så bra när jag är där. Det påminner mycket om Sverige fast det har ändå väldigt mycket av medelhavet. Sen tycker jag att maten är fantastisk. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.