Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Åsa och Emilio Ingrossos lyxshoppning utomlands

”Jordens bästa shoppingkompis”, skriver Åsa Ingrosso om sin make.
Foto: Instagram
Åsa Ingrosso med en Fendiväska på armen.
Foto: Instagram
Födelsedagsbarnet poserar utanför Gucci på Champs Élysée i Paris.
Foto: Instragram
Stövlarna ryker och nya sneakers från Gucci åker på.
Foto: Instagram
Emilio och Åsa Ingrosso njuter av Paris tillsammans.
Foto: Instagram

Åsa Ingrosso firade sin födelsedag i Paris tillsammans med sin make.

På Instagram syns bilder från deras kärleksresa – med lyxiga restaurangbesök, exklusiv shopping och femstjärnigt hotell.

”Jordens bästa shoppingkompis”, skriver Åsa Ingrosso på Instagram. 

Krögarparet Åsa, 48, och Emilio Ingrosso, 57, har precis varit i väg på en romantisk lyxresa till kärlekens stad Paris för att fira födelsedagen.

På Instagram syns hur paret njuter av franska bakelser, flådiga restaurangbesök med champagne och ostron – och en hel del shopping. Bland annat skymtar påsar från både Gucci och Fendi förbi i farten. 

”Vi shoppade en massa (Emilio hade nog lite ångest i går över en dyr rock han köpte. Han är f.ö. jordens bästa shoppingkompis.) Men om det är någonstans man ska lyxa till det och ha födelsedagsshopping så är det fasen här”, berättar Åsa Ingrosso om resan i ett av sina inlägg.

Visar upp lyxköpen

I ett senare inlägg taggat Gucci på den exklusiva paradgatan Champs Élysée, poserar Åsa Ingrosso utanför butiken med shoppingpåsar. I nästa bild visar hon upp sina nya Gucci-sneakers prydda med monogrammet, som hon raskt sätter på sig på en bänk i stället för de högklackade stövlarna.

Efter långa dagar av strosande längs Paris gator har kärleksparet vilat sina fötter på det lyxiga och femstjärniga hotellet Nolinski ett stenkast från Louvren.

Så mycket kostar en hotellnatt

Enligt Svensk dam kostar en natt på det exklusiva hotellet en hel del. Det ”billigaste” hotellrummet för två personer ligger på omkring motsvarande 9 700 svenska kronor. Ett så kallat deluxerum går på 10 800 kronor natten.

Men vilket typ av rum som makarna Ingrosso checkat in på är okänt.

Vad som däremot står klart är att Åsa Ingrosso är mycket nöjd med trippen.

”Jag har haft en magisk födelsedag och resa”, skriver hon och tackar sin make.

https://www.instagram.com/p/CjH9-eLr9Nz/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.