Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Åsa Ingrossos längtan med Emilio: ”Gråter av lycka”

Åsa och Emilio gifte sig 2015 i soliga Palma.
Foto: Instagram
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Foto: OLLE SPORRONG

Åsa och Emilio Ingrosso bor i solparadiset Palma på Mallorca sedan många år tillbaka.

Nu avslöjar Åsa Ingrosso att hon drömmer om ett hem i Frankrike.

– Jag vill alltid vidare till något större eller nytt, säger hon i en intervju med Amelia.

Det gifta paret Åsa, 47, och Emilio Ingrosso, 56, driver tillsammans ett krogimperium med flera restauranger på spanska Mallorca och i Stockholms innerstad.

I podcasten ”Fundamentalt”, med Anna Hegestrand och Jacob Liebermann, berättade Emilio Ingrosso i fjol om hur han och hustrun kompletterar varandra i sitt arbete med krogarna.

– Jag kan säga så här, vårt vinnande koncept är att jag är en expert på att starta, jag kan starta tusen olika koncept i veckan. Och hon är expert på att avsluta dem, för jag är katastrof på att avsluta. Det är perfekt. Det hade varit värre om båda ville starta och båda ville avsluta, sa han då i podcasten.

Detaljerna om bröllopet

Paret gifte sig den 18 juli 2015 i sitt älskade Palma på Mallorca. På bröllopet höll Åsa tal för maken och Emilio satte sig i sin tur vid pianot och spelade sin musik för sin kärlek, vilket Emilios dotter Bianca Ingrosso, 27, bloggade om.

”Nu vill jag bara gå på fler bröllop för herregud vad underbart det var”, skrev Bianca Ingrosso på sin blogg. 

Men även om bröllopet var lyckat så väntade ingen sovmorgon med följande smekmånad för det nygifta paret. Åsa och Emilio Ingrosso hade nämligen en stor restaurangöppning att förebreda inför, det berättar Åsa för tidningen Amelia.

– När jag och Emilio gifte oss 2015 tog vi in personal för kvällens festligheter men då ville de ju inte jobba morgonen efter. Eftersom vi hade en viktig restaurangöppning fick vi bara hacka i oss det. Vi sov i tio mikrominuter på bröllopsnatten, klev upp åtta, tvättade och strök alla servetter, rullade de små handdukarna för toaletterna och fixade serveringen. Städade, putsade glas tills vi stöp i säng tre på natten. Vi är båda rätt prestigelösa, säger hon till tidningen.

Åsa och Emilio arbetar hårt med sina krogar, inte ens dagen efter sin bröllopsnatt blev det någon sovmorgon för makarna.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Emilio med sina två yngsta barn Benjamin och Bianca Ingrosso.
Foto: OLLE SPORRONG

Drömmen om solparadiset

Makarna Ingrosso trivs i sitt soliga Palma – men nu avslöjar samtidigt Åsa Ingrosso att hon har en dröm om att bo på Franska rivieran.

– Jag vill alltid vidare till något större eller nytt. När jag känner att jag kan något så lämnar jag. Jag har alltid älskar Frankrike och gråter av lycka när jag är där. Italien är också charmigt, men väldigt mycket ”Amore, amoooore!” som inte alltid känns så genuint. Frankrike har romantiken, det estetiska men också det lite kargare som jag gillar, som påminner lite om Sverige, berättar hon för Amelia.

Framtiden får utvisa om paret gör drömmen till verklighet en dag. 

Just nu pendlar Åsa och Emilio Ingrosso mellan Stockholm, där de har en lägenhet i Vasastan, och sitt hem i Palma. Att hålla ihop hela familjen trots pendlandet ser Åsa inte som någon utmaning.

– Vi är så trygga i våra relationer och i vår kärlek till varandra, så det är inga problem, har hon tidigare berättat för EXTRA. 

Hyllningen till frun

Paret visar ofta upp sin kärlek på sina respektive Instagram. I november hyllade Emilio sin hustru i ett inlägg.

”Finns det något mer underbart 😍 att när man ser sin kvinna så tror man att man är i en ”FAIRYTALE” du är min ⭐️ mitt ❤️ både vacker inifrån & utifrån! Länge leve denna kvinna!!!”, skriver Emilio Ingrosso till en bild på Åsa Ingrosso.

Under bilden har Åsa Ingrosso själv kommenterat:

”Men hjärtat..”, följt av fem hjärtemojis.

Därför skaffade de inga barn ihop

Åsa Ingrosso har barnen Anton och Lina sedan en tidigare relation och Emilio Ingrosso har barnen Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso tillsammans med ex-hustrun Pernilla Wahlgren, 54.

Makarna Ingrosso har inga gemensamma barn. I en intervju i vintras berättade Åsa Ingrosso om varför det aldrig blev så:

– Emilio pratade mycket om det i början, och tyckte att det skulle vara så fint. Men vi har fem ihop. Och vi jobbade hela tiden, och jag kände att jag har två barn som jag har varit väldigt fokuserad på att vara en bra mamma för, men nu vill jag göra mitt. Jobba och ha mitt företag. Jag kände mig så klar med hela barngrejen, sa hon då.

Åsa Ingrosso om bonusfamiljen: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.