Artistens ilska mot retuscherade bilderna

Artisten Iggy Azalea har retuscherats i tidningen Schön Magazine.
Foto: Mark Wilkins/Fameflynet Pictures / STELLA PICTURES
"Jag föredrar bilden utan retuschering, innan de photoshoppade mina lår och höfter till att se smalare ut än vad de är", skriver hon på Twitter.
Foto: Tina Fultz / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS

Artisten Iggy Azalea har retuscherats i tidningen Schön Magazine.

Nu riktar stjärnan skarp kritik mot bilderna.

"Jag föredrar bilden utan retuschering, innan de photoshoppade mina lår och höfter till att se smalare ut än vad de är", skriver hon på Twitter.

I det nya numret av tidningen Schön Magazine poserar artisten Iggy Azalea topless, endast iklädd trosor och en genomskinlig negligé. Men det är inte nakenheten på bilderna som fått stjärnan själv att reagera.

På Twitter riktar artisten nu skarp kritik mot retuscheringen av bilderna och menar att tidningen gjort henne mycket smalare än hon egentligen är.

"Jag älskar bilden, men jag föredrar bilden utan retuschering. Innan de photoshoppade mina lår och höfter till att se smalare ut än vad de är", skriver hon i ett upprört inlägg.


LÄS MER: Iggy Azaleas nya look får fansen att undra

Iggy Azalea ska ha retuscherats smalare

Daily Mail har jämfört bilderna med varandra genom att placera den icke-retuscherade bilden på Iggy Azalea bredvid den retuscherade. Tidningen skriver att artisten har "tydligt smalare ben och en mer definierad midja" på den retuscherade bilden. Dessutom har alla rynkor på negligén, där Iggy Azelas kropp böjs, retuscherats bort.

Också stjärnans smink ska ha retuscherats och hennes navel ska helt ha tagits bort från den fixade bilden.https://twitter.com/IGGYAZALEA/status/710258135936577536

LÄS MER: Iggy Azalea om tuffa sammanbrottet

Fansen har reagerat på bilderna

På Twitter har också Iggy Azaleas fans reagerat och en av dem frågade artisten varför bilden hade retuscherats. Något som stjärnan inte har ett svar på.

"Jag har ingen aning om varför den har retuscherats, jag är väldigt nöjd med min kropp som den ser ut på riktigt och föredrar att se den på det sättet", skriver hon.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.