Artisten slår tillbaka mot hånet efter bilden

Charlie Puth har skrivit på Twitter efter kroppshånen.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Sångaren har tidigare dejtat Selena Gomez.
Foto: GB / GB / AVALON / STELLA PICTURES/GB / GB / AVALON AVALON

”Attention” -sångaren Charlie Puth slår tillbaks mot elaka kommentarer på nätet, efter att en bild spridits av honom utan skjorta.

”Hej bara en väldigt snabb påminnelse om att det inte är coolt att skamma någon,” twittrade den 29-åriga artisten och tillade: 

”Inte helt säker på vad syftet med det är. Ledsen att jag inte har en 8-pack... ”

Flera fans kom till Puths försvar, enligt Page Six. ”På allvar, vad är det för fel på mänskligheten? Folk har tappat förståndet på grund av alla photoshopade kroppar på nätet. Titta på det här alla, det här är en riktig sexig kropp” twittrade ett fan tillsammans med den aktuella bilden.

https://twitter.com/BadGal4Live/status/1373033758513848320

”Hej Charlie kom alltid ihåg att din kropp är perfekt som den är!” skrev ett annat fan.

https://twitter.com/jazmine_toledo/status/1373029112969715718

Det här är inte första gången Puth talar om kroppsideal. 2019 kritiserade han en app där man kan ändra konturerna av människors kroppar så att de ser smalare ut. Han hade då fått upp en annons för appen när han tittade på Youtube.

”En annons riktad mot tonårspojkar och tjejer som insisterade på att de skulle kunna ändra sina kroppar för att få dem att se tunnare ut. Vissa av renderingarna ser inte ens mänskliga ut. Vad är fel med den här tjejkroppen ?! INGENTING.” skrev han då.

”Det förstörde mig”

Som tur är lät inte Puth hånen vinna över honom, och han tänkte inte sluta visa sin kropp. I oktober 2020 publicerade han en lättklädd bild när han fick en massage naken.

Puths utspel kommer bara ett par veckor efter att skådespelaren Jonah Hill öppnade upp om de ”offentliga hånen” om hans kropp och sa: ”Jag är 37 och älskar äntligen mig själv.”

Charlie Puth har tidigare berättat att han dejtat Selena Gomez, men att förhållandet inte höll eftersom hon fortfarande var kär i Justin Bieber. I en intervju med Billboard beskrev han romansen med Gomez som ”väldigt kortlivad”, men tillade: ”Det förstörde mig verkligen.”


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.