Foto: YLWA YNGVESSONFoto: YLWA YNGVESSON
 Foto: YLWA YNGVESSON
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURESFoto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
 Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Artisten Pandoras herrgård brinner

Publicerad

Räddningstjänsten har larmats till artisten Annelie "Pandora" Magnussons herrgård i Kungsör. 

– Det brinner hos mig, så jag kan inte prata nu, säger Anneli "Pandora" Magnusson till vlt.se. 

Det var vid 19.30 som räddningstjänsten fick larmet. En timme senare hade räddningstjänsten kontroll på branden. 

– Vi har flera styrkor är på plats. Åtta brandmän från Västmanland och fyra från Eskilstuna. Det har brunnit på en toalett, men det ska vara släckt och branden ska vara under kontroll, säger Kent Larsson, styrkeledare på räddningstjänsten till vlt. 

När tidningen nådde artisten säger hon:

– Det brinner hos mig, så jag kan inte prata nu.

Enligt vlt.se var brandmännen kvar även efter att branden var släckt och under kontroll för att med värmekamera försöka lokalisera vad som brunnit.

Annelie Magnusson slog igenom 1993 med debutsingeln ”Trust me”. Efter det följde ett flertal album, spelningar och hon deltog också två gånger i Melodifestivalen. Första gången 2003 med ”You” som skrevs av Jan Johansen och Shirley Clamp.

Annelie Magnusson är också känd utanför Sverige, bland annat i Tyskland och Japan. 

 

LÄS MER: Julvärdarnas listiga kupp mot SVT avslöjad

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag