Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Artisten Denise Lopez bror sköts ihjäl

Denise Lopez broder har mördats.
Foto: /Ibl / /IBL
Denise fick reda på det sorgliga beskedet genom vänner till lillebrodern. Hon skriver på sin Facebook om beskedet:
Skådespelaren Renato Lopez sköts ihjäl tillsammans med en kollega – efter att ha kidnappats i Mexiko.

Denise Lopez broder har mördats.

Skådespelaren Renato Lopez sköts ihjäl tillsammans med en kollega – efter att ha kidnappats i Mexiko.

Denise ”DeDe” Lopez, 44, är i sorg. Hennes broder Renato Lopez, 33, mördades under gårdagen.

Denise Lopez fick reda på det sorgliga beskedet genom vänner till lillebrodern. Hon skriver på sin Facebook om beskedet:

”Det är med stor sorg jag kan bekräfta att min lillebror Renato har blivit kidnappad och ihjälskjuten i Mexiko DF i går kväll lokal tid. Vi är i chock och i stor sorg så jag ber om tid att få sörja i fred”


LÄS MER: Skådespelerskan Lena Hansson har avlidit


Sköts ihjäl

Expressen har varit i kontakt med Denise Lopez som bekräftar uppgifterna. Men uppger att hon inte är redo att prata om dödsfallet på grund av sorg.


LÄS MER: Så klarar Denise Lopez sorgen efter missfallet


Renato Lopez arbetade som skådespelare, musiker och programledare i Mexiko. Renato Lopez spelade bland annat ”El Cielo En Tu Mirada” och var programledare i mexikansk tv. Lopez har även spelat som gitarrist i bandet The Prom Kings. Renato Lopez spelade huvudrollen i den bioaktuella mexikanska filmen ”Macho”.

Kropparna hittades i en bil

Enligt mexikanska El Universal som citerar mexikanska åklagarmyndigheten så sköts Renato Lopez ihjäl tillsammans med en kollega. Tidningen skriver att männen rapporterats försvunna. Kropparna hittades i staden Jilotzingo som ligger nordväst om Mexiko city.

Renato Lopez la i förrgår upp en bild på sig på Instagram. Det blev hans sista:


https://www.instagram.com/p/BNIdeeCA7OO/

”Ont i själen”

Tusentals fans skriver nu i sociala medier om sorgen efter Lopez. En följare skriver vackert om Lopez: ”Det gör ont i själen att du inte längre finns bland oss”.

Enligt tidningen Quien ska Lopez och hans kollega hittats i en övergiven bil. Tidningen skriver att polisen mottog rapporter om skottlossning i ett närliggande stenbrott under onsdagen. Men skottlossningen kunde inte styrkas. Mexikansk polis utreder nu de misstänkta morden.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.