Artisten Denise Lopez bror sköts ihjäl

Denise Lopez broder har mördats.
Foto: /Ibl / /IBL
Denise fick reda på det sorgliga beskedet genom vänner till lillebrodern. Hon skriver på sin Facebook om beskedet:
Skådespelaren Renato Lopez sköts ihjäl tillsammans med en kollega – efter att ha kidnappats i Mexiko.

Denise Lopez broder har mördats.

Skådespelaren Renato Lopez sköts ihjäl tillsammans med en kollega – efter att ha kidnappats i Mexiko.

Denise ”DeDe” Lopez, 44, är i sorg. Hennes broder Renato Lopez, 33, mördades under gårdagen.

Denise Lopez fick reda på det sorgliga beskedet genom vänner till lillebrodern. Hon skriver på sin Facebook om beskedet:

”Det är med stor sorg jag kan bekräfta att min lillebror Renato har blivit kidnappad och ihjälskjuten i Mexiko DF i går kväll lokal tid. Vi är i chock och i stor sorg så jag ber om tid att få sörja i fred”


LÄS MER: Skådespelerskan Lena Hansson har avlidit


Sköts ihjäl

Expressen har varit i kontakt med Denise Lopez som bekräftar uppgifterna. Men uppger att hon inte är redo att prata om dödsfallet på grund av sorg.


LÄS MER: Så klarar Denise Lopez sorgen efter missfallet


Renato Lopez arbetade som skådespelare, musiker och programledare i Mexiko. Renato Lopez spelade bland annat ”El Cielo En Tu Mirada” och var programledare i mexikansk tv. Lopez har även spelat som gitarrist i bandet The Prom Kings. Renato Lopez spelade huvudrollen i den bioaktuella mexikanska filmen ”Macho”.

Kropparna hittades i en bil

Enligt mexikanska El Universal som citerar mexikanska åklagarmyndigheten så sköts Renato Lopez ihjäl tillsammans med en kollega. Tidningen skriver att männen rapporterats försvunna. Kropparna hittades i staden Jilotzingo som ligger nordväst om Mexiko city.

Renato Lopez la i förrgår upp en bild på sig på Instagram. Det blev hans sista:


https://www.instagram.com/p/BNIdeeCA7OO/

”Ont i själen”

Tusentals fans skriver nu i sociala medier om sorgen efter Lopez. En följare skriver vackert om Lopez: ”Det gör ont i själen att du inte längre finns bland oss”.

Enligt tidningen Quien ska Lopez och hans kollega hittats i en övergiven bil. Tidningen skriver att polisen mottog rapporter om skottlossning i ett närliggande stenbrott under onsdagen. Men skottlossningen kunde inte styrkas. Mexikansk polis utreder nu de misstänkta morden.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.