Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Artisten i chock efter missfallet: ”Jag är stark”

Artisten Jessie J berättar om sitt missfall på Instagram.
Foto: Robin Platzer/Twin Images / TT NYHETSBYRÅN

Artisten Jessie J berättar att hon har fått missfall.

”Price Tag”- sångerskan skriver på Instagram om sorgen efter beslutet att bilda familj på egen hand, utan en partner.

”Jag var på mitt tredje ultraljud och fick veta att det inte längre fanns några hjärtslag”, skriver hon.

Brittiska sångerskan Jessie J, 33, berättar i ett känslosamt Instagram-inlägg att hon försöker bilda familj på egen hand, utan en partner.

Hon skriver att hon under tisdagen fick beskedet att hennes graviditet tyvärr slutat i ett missfall.

”Igår morse skrattade jag med en vän och sa 'seriöst, hur ska jag kunna ta mig igenom min spelning i LA i morgon utan att berätta för hela publiken att jag är gravid?'

”Igår eftermiddag mådde jag illa bara av tanken på att ta mig igenom spelningen utan att bryta ihop.”

”Sorgen är överväldigande”

Artisten skriver att hon inte vill ställa in sin konsert i Los Angeles, Kalifornien, på torsdagen, men att hon inte heller vill behöva låtsas som att hon mår bra. 

”Jag vill vara så mycket mig själv som jag kan just nu. Inte bara för publiken, utan också för mig själv och min lilla bebis som gjorde sitt bästa”, skriver hon och fortsätter:

”Jag bestämde mig för att skaffa barn på egen hand. För det är allt jag någonsin har velat ha och livet är kort. Att bli gravid är ett mirakel i sig och en upplevelse jag aldrig kommer att glömma, och som jag vet att jag kommer uppleva igen.

Jag är fortfarande i chock, och sorgen är överväldigande. Men jag vet att jag är stark och jag vet att jag kommer att bli okej”. 

https://www.instagram.com/p/CWq3HWCvdl7/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.