Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Artisten återförenad med exet – efter åren isär

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: ALEXANDER DONKA / ALEXANDER DONKA EXPRESSEN
Foto: SVEN LINDWALL
Foto: SVEN LINDWALL

Efter tre år isär har nu artisten Anders ”Moneybrother” Wendin och förra fästmön Haddy Foon hittat tillbaka till varandra.

I ett inlägg på Instagram berättar han själv om lyckan.

”Det är vackert när två människor väljer varandra. Men det är ännu vackrare när de väljer varandra igen” skriver sångaren.

”Så mycket bättre”-artisten Anders ”Moneybrother” Wendin, 43, och tidigare fästmön och ”Top Model”-deltagaren och PR-konsulten Haddy Foon, 36, bestämde sig för tre år sedan att gå skilda vägar. 

Men nu berättar paret att de återigen har funnit varandra. I ett inlägg på Instagram berättar Anders Wendin själv om lyckan.

”Det är vackert när två människor väljer varandra. Men det är ännu vackrare när de väljer varandra igen” skriver sångaren”, skriver han under en bild på paret ihop.

https://www.instagram.com/p/Bn1i_sFhivU/?taken-by=anderswendin

Talade ut i ”Så mycket bättre”

Det är många som grattar det nykära paret på Instagram. Bland annat Anders Wendins ”Så mycket bättre”-kollega Kikki Danielsson:

”ÅH, va härligt”, skriver sångerskan.

Även artisten Markus Krunegård, modellen Caroline Winberg och tv-profilen Rebecca Stella gratulerar kärleksbeslutet. 

Anders Wendin och Haddy Foon blev ett par 2011 och 2013 fick de en son tillsammans. Men två år efter att de blivit föräldrar valde paret att gå skilda vägar.

Under sin ”Så mycket bättre”-medverkan berättade Anders Wendin bland annat om uppbrottet från Haddy Foon.

 – Jag har aldrig fått till den där perfekta relationen med en annan människa, det har alltid varit något som legat och gnagt. De gångerna jag har varit redo, så har inte den andra varit det, säger han i programmet och fortsätter:

– I och med min uppväxt med min farsa, vi hade en nära relation men det var svårt med grundrelationen, och att jag flyttade hemifrån tidigt så har jag aldrig bott med en annan människa.

Expressen har sökt Anders Wendin. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.