Artisten är Robinson- Robbans nya kärlek

"Robinson"-Robban har hittat kärleken igen.
Foto: TT NYHETSBYRÅN
Kärlekslivet har varit tufft för Robban som nu funnit lyckan igen.
Foto: OLLE SPORRONG
Robban och Simone visar upp sin kärlek på sociala medier.
Foto: Instagram.com/robert.robban.andersson
Robban och Simone.
Robban och Simone funderar nu på att köpa en gemensam lägenhet.

Kärlekslivet har åkt bergochdalbana senaste året.

Robert ”Robinson-Robban” Anderssons har både blivit dumpad och funnit räddningen i nya flickvännen. 

Men han kämpade länge för att få tillbaka exflickvännen.

– Jag kan säga att alla broar är brända i det här gamla förhållandet. Det finns ingenting, det är en utbombad stad. Tack och godnatt och rullgardinen ner, säger Robert Andersson.

I våras separerade Robert Andersson, 44, och hans sambo Linda Lundin, 36, efter nio år tillsammans. Paret har två gemensamma barn, 6 och 8 år gamla. För Robert Andersson var uppbrottet tufft och han försökte länge få tillbaka sin kärlek innan han gav upp.

– Jag kan säga att alla broar är brända i det här gamla förhållandet. Det finns ingenting, det är en utbombad stad. Tack och godnatt och rullgardinen ner, säger Robert Andersson. 

Men det viktigaste för Robert Andersson var att barnen inte skulle påverkas av separationen och har därför sett till att hålla en relation med ex-flickvännen. 

– Vi försöker hålla en vuxen nivå på situationen. Det har inte alltid varit så lätt, när man har varit tillsammans i nio år är det mycket känslor inblandat.Nykär och vill ses 24/7

Efter det svåra uppbrottet som krossade honom i våras gick Robert Andersson ner 8 kilo och gjorde sig redo för nya äventyr. I början på hösten klev plötsligt den nuvarande flickvännen Simone Brandstedt in i hans liv – och räddade honom. Paret har nu träffats i lite mer än tre månader och är fortfarande sprudlande nykära.

– Min förälskelse har aldrig hållit så länge som nu, det är ju 12-14 veckor, säger Robert Andersson.

Han berättar att flickvännen som arbetar med musik är inne i en jobbperiod, något som lett till att paret inte kunnat ses allt för ofta. Robert Andersson har respekt för att flickvännens jobb tar upp mycket tid då han själv hade en fullspäckad period som elitsatsande skidåkare i tonåren.

– Men jag hade gärna setts dygnet runt med den här kvinnan, säger han.

Robert Andersson berättar att flickvännen funkar bra med barnen, något som är väldigt viktigt för honom.

– Hade det skurit sig mellan nya flickvännen och barnen, nej den är inte okej. Då är det faktiskt tack och godnatt och hejdå flickvän. Barnen kommer först. Så hon får helt enkelt acceptera att de finns, säger Robert Andersson.Hett temperament skapar bråk

Paret är lyckliga och ser ljust på framtiden tillsammans men kan ibland gå varandra på nerverna, som vilket par som helst.

– Det enda problemet vi har är väl att hon har temperament som en eldig italienska, säger Robert Andersson och skrattar. 

– Man ska inte reta en utarbetad kvinna med medelhavs-temperament kan jag säga.

Sabine Brandstedt arbetar som artist och har många spelningar under julbordssäsongen.

– Det är väl som med alla par. Men det stämmer nog att jag är väldigt trött nu och det är lättare att bli irriterad då för jag jobbar i snitt 60 timmar i veckan, säger Sabine Brandstedt.

Realitystjärnan och flickvännen har nu pratat om att köpa en gemensam lägenhet men om det blir några barn får framtiden svara på.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.