Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Artisteliten sjunger för människor på flykt

Timbuktu är en av artisterna som uppträder. Foto: Mårten Svemark
Den svenska artisteliten går samman för att samla in pengar till människor på flykt.
Under sex dygn blir det livemusik i högsta klass med stjärnor som Petter, Titiyo, Laleh och Timbuktu i Musikhjälpens specialbyggda glashus på Gustav Adolfs torg i Malmö.

FAKTA

Kan du inte vara på plats i Malmö så är det bara att sätta på P3, Din gata eller SVT2. Du kan även gå in på []www.se.se/musikhjalpen eller www.svt.se/musikhjälpen.

Hittills har 17 svenska artister tackat ja till att gästa Musikhjälpens specialbyggda glashus på Gustav Adolfs torg i Malmö för att spela live i den direktsända maratoninsamlingen Musikhjälpen. Mellan den 13-19 december kommer programledartrion Kitty Jutbring, Ehsan Noroozi och Henrik Torhammar att finnas på plats och under sex dygn få besök av bland annat Petter, Titiyo, Laleh och Timbuktu.

Vill nå nya grupper

Det är Sveriges Radio och Sveriges Television som tillsammans med Radiohjälpen arrangerar musikfesten för att samla in pengar till människor som lever på flykt på grund av olika humanitära katastrofer. Målet är att man med bra tv och bra musik ska kunna engagera grupper som tidigare inte haft intresse eller råd att göra något konkret för att hjälpa människor i nöd samt visa att små bidrag kan göra stor skillnad för dem som behöver hjälp.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!