Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Arnold målade över exfrun med färgklick

Arnold Schwarzeneggers storslagna porträtt från tiden som guvernör. Foto: Rich Pedroncelli
"Vem det än var som gjorde det, så gjorde inte ett bra jobb", säger en person om portträttet till New York Post. Foto: Spw / Vluv / Splash News
Maria Shriver. Foto: Aristidis Vafeiadakis

Här är Arnold Schwarzeneggers storslagna porträtt från tiden som guvernör.

Men, något är fel.

Actiongubben hade nämligen så bråttom med att måla över exfrun Maria Shrivers ansikte, att en stor färgklick blev lösningen, enligt New York Post.

2011 slutade Arnold Schwarzenegger som guvernör för Kalifornien, efter åtta år på posten. Samma år kom också beskedet att actionskådisen skulle skilja sig från frun Maria Shriver, som han gifte sig med redan 1986.

Snart kom det fram att Arnold haft en affär med parets hushållerska - och fått en son på kuppen. En hemlighet han burit på i tio år.

– Det är det dummaste jag har gjort, har Arnold tidigare sagt om det hela.

Men det finns konkurrens. Bland annat i det som utspelade sig innan exguvernören skulle få sitt officiella guvernörsporträtt invigt under måndagen. Arnold ska enligt New York Post vara så besatt av att radera Maria Shriver ur sitt liv, att han också lät radera henne från oljemålningen.

"Gjorde inte ett bra jobb"

När Arnold poserade för porträttet bar han nämligen en pin med exhustruns ansikte, och i all hast ville han nu få bort den inför avtäckandet. Det ledde till att en utsmetad klick färg fick lösa det hela, vilket tydligt syns på den annars perfekta oljemålningen.

– Vem det än var som gjorde det, så gjorde inte ett bra jobb, säger Richard Granis till New York Post.

Granis är guide på California Capitol där porträttet ska hänga, och enligt flera andra anställda är det dåliga jobbet ett resultat av att målningen ändrades i all hast inför ceremonin. Kanske beror det i sin tur på att New York Post nyligen avslöjade att Shriver haft en romans med exmakens kampanjstrateg Matthew Dowd.

Skilsmässan mellan de båda må vara ett faktum på oljemålningen, men i verkligheten är den ännu inte klar.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!