Arnold avslöjad av hemliga sonens bild

Arnold Schwarzeneggers son – visar likheten på Instagram
Arnold Schwarzenegger var otrogen mot sin exfru.
Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US
Då fick han sonen Joseph Baena med sin städerska.
Foto: HECTOR MATA / AP FR160782 AP
Joseph Baena är lik sin pappa.
Foto: Instagram

Arnold Schwarzeneggers otrohet mot exfrun Maria Shrivers avslöjades när det 2011 kom fram att skådespelaren hade fått barn med deras städerska.

Trots att skilsmässan var ett faktum har ”Terminator”-skådespelaren i dag en fin relation med sin oväntade son – som visar hur lik han är sin pappa.

”Här har ni”, skriver sonen när han visar upp sina favoritposer – som hämtade från sin pappa.

Det var 2011 som det kom fram att Arnold Schwarzenegger blivit pappa till en son, Joseph Baena, efter en kärleksaffär med sin städerska bakom frun Maria Shrivers rygg. Shriver och Schwarzenegger skilde sig i samband med avslöjandet, efter 25 år som gifta.

Joseph Baena verkar gå i sin pappas fotspår, och satsa på att bygga ordentliga muskler. På en ny bild väljer han att posera som sin pappa under hans bodybuilder-dagar – och likheten mellan dem två är så slående att Arnold Schwarzenegger knappt hade kunnat förneka sitt faderskap även om han hade försökt, skriver Daily Mail. 

https://www.instagram.com/p/B5D6BVkp0Z1/

Arnolds relation med sonen

Efter att det kom fram att ”Terminator”-skådespelaren är pappa till den numera 22-åriga Baena, så har de två fått en fin relation, där de ofta tränar tillsammans.

Så sent som i oktober önskade Schwarzenegger sonen grattis på hans födelsedag, med ett fint Instagraminlägg.

”Grattis på födelsedagen Joseph! Att få se dig ta examen från college det här året och se dig göra det du tycker om har varit fantastiskt. Du är en fantastisk son, och jag längtar efter vårat nästa träningspass. Jag älskar dig”, skrev skådespelaren.

Otroheten som ändrade allt

Men Arnold Schwarzenegger är inte den enda manliga kändisen som har varit otrogen och fått utomäktenskapliga barn.

Clint Eastwoods barn Scott, 33, och Kathryn, 31, var båda resultatet av en affär han hade med Jacelyn Reeves medan han egentligen var tillsammans med Sondra Locke. Men trots att det står ”father declined” – faderskap avvisat – på deras födelseattester, så har Eastwood en nära relation med sin son. När Scott, som är sin pappa upp i dagen, var 14 år så flyttade han till sin pappas ranch i Kalifornien.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.