Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ärliga budskapet bakom Ellinor Bjurströms bild

Ellinor Bjurström Foto: /IBL / /IBL

Ellinor Bjurström och kärleken Jimmy Olsson väntar sitt första barn tillsammans.

Nu berättar modellen om den tuffa tiden  – och om graviditeten som har fått hennes liv att stå stilla.

"Känns som om hela livet är på paus. Som att jag är instängd i min egen kropp", skriver hon på sin Instagram.

Ellinor Bjurström, 23, och Jimmy Olsson, 29, ska bli föräldrar för första gången. Modellen har tidigare berättat om gravidlyckan.

– Livet ser redan annorlunda ut, jag har börjat prioritera på ett helt annat sätt. Förut var det mycket festande och alkohol, nu har jag varit nykter under nio månader vilket jag vant mig vid. Det känns jättestort att snart bli förälder, jag är så förväntansfull, sade hon.

Graviditeten närmar sig sitt slut då modellen är höggravid i vecka 40 – på sin Instagram berättar Ellinor Bjurström om den tuffa tiden och längtan efter att få träffa sin son.

"Vecka 40! Nu får han mer än gärna komma ut. Känns som om hela livet är på paus. Som att det enda jag gör är att gå runt och vänta på att han ska komma. Som att jag är instängd i min egen kropp. För mitt huvud vill mycket mer än vad min kropp orkar just nu".

"Att vara gravid har varit det mest magiska i mitt liv men också den tuffaste tiden i mitt liv. Det är långt ifrån en dans på rosor att vara gravid. Men det man får ut av en graviditet är mer än en dans på rosor!", skriver hon.

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BmvNeoul4h8/?taken-by=ellinorbjurstrom

 

 

 

Drabbades av missfall

Ellinor Bjurström berättade tidigare om rädslan då hon började blöda tidigt under förra graviditeten – något som läkarna berättade var helt normalt. Men blödningarna slutade inte.

"Jag kan inte ens förklara känslan att känna sitt eget barn rinna ut i toaletten. Jag kan inte förklara känslan att blöda så mycket att det går igenom kläderna och rinner på golvet, det känns på något sätt förnedrande", skrev Ellinor Bjurström och fortsatte:

"Det tog lång tid innan jag gick ut från toaletten. Jag bara satt där inne och grät och hade svårt att andas. Jag hade ingen kraft att göra något annat förutom att gråta, gråta och gråta". 

Expressen har sökt Ellinor Bjurström för ytterligare kommentar.

 

LÄS MER: Ellinor Bjurströms ärliga inlägg efter svåra tiden