Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ariana Grande stormade av scenen – efter påhoppet

Ariana Grande uppträdde flera gånger under musikfestivalen Coacehella. Foto: SPLASHNEWS.COM / IBL BILDBYRÅ
På en film från sista konserten ser man hur en citron träffar stjärnan i bröstet. Foto: Twitter/KayleighPerezz
Som överraskning till fansen avslutade Grande med att ta upp Justin Beiber på scen. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Ariana Grande på Coachella 2019.Foto: IBL Bildbyrå

När världsstjärnan Ariana Grande uppträdde på den amerikanska musikfestivalen Coachella hände plötsligt någonting som fick henne storma av scenen: 

Hon träffades av en citron som någon kastat mot henne från publiken. 

Spekulationerna kring bakgrunden till attacken var snabbt i gång. 

Ariana Grande uppträdde på söndagsnatten, lokal tid, på musikfestivalen Coachella Valley Music And Arts. Men mitt under spelningen kastar någon från publiken en citron på stjärnan, känd för låtar som ”Thank you, next”.

I en video som spelats in av ett fan i publiken ser man Ariana Grande träffas av citronen samtidigt som stjärnan sjunger sin låt ”NASA”. 

På en film från sista konserten ser man hur en citron träffar stjärnan i bröstet. Foto: Twitter/KayleighPerezz

Ariana Grande, som verkar chockad över händelsen slutar sjunga och lämnar kort därpå snabbt scenen med orden ”Vad i helvete? Det här är för att en av er kastade en citron på mig!” och avslutar med en ytterligare svordom, skriver Daily mail 

https://twitter.com/KayleighPerezz/status/1120260785169559552

Drar paralleller till Beyoncé 

Snabbt efter attacken började fans spekulera i vad som kan ha legat bakom attacken och många verkar tro att det har kopplingar till Beyoncés album från 2016 med namnet ”Lemonade”, skriver Daily mail. 

Osanna rykten har nämligen hävdat att Ariana fått dubbelt så mycket betalt för sina spelningar under årets Coachella än vad Beyoncé fick under sin medverkan 2018.

– Vi har fått förklarat för oss att kontrakten för Grande och Beyoncé varit utformade på exakt samma sätt, har en källa tydliggjort för The Blast efter att ryktena drog i gång. 

Enligt källan fick båda världsstjärnorna 4 miljoner dollar, motsvarande över 37 miljoner svenska kronor, för första helgen och fyra miljoner dollar för andra.

Ariana Grande på Coachella 2019.Foto: IBL Bildbyrå

Överraskade publiken

Efter att ha varit borta från scenen en stund och återhämtat sig från citron-incidenten kom Ariana Grande tillbaka ut på scenen och avslutade sin spelning med en överraskning till publiken. Ut med henne kom Justin Bieber, som har samma manager som Grande, och tillsammans sjöng de hans hitlåt från 2016 ”Sorry”. 

– Jag kom ut hit utan en aning om att jag skulle vara på scenen i kväll. I alla fall, jag har inte varit på scen på två år, sa Justin Bieber under spelningen och pratade vidare om hur han behövde få tillbaka sitt ”swag” innan han passade på att göra lite marknadsföring:

– Förresten, mitt album kommer snart. 

https://twitter.com/bieberjimin/status/1120218834638557184

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.