Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ariana Grandes dubbelgångare får alla att tappa hakan: ”Bisarrt”

Ariana Grandes dubbelgångare – Paige Niemann, 14
Foto: GREG ALLEN / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: Instagram

Världsstjärnan Ariana Grande – eller 14-åriga Paige Niemann?

Till och med Ariana Grande själv verkar ha svårt att se skillnad på sig själv och sin dubbelgångare, som nu gör succé på Tiktok.

”Det är verkligen bisarrt att se folk blanda de två olika världarna”, skriver Ariana Grande på Twitter, efter att ha sett ett viralt klipp där Niemann imiterar henne, skriver Time.

Alla stora stjärnor har mer eller mindre identiska dubbelgångare – personer som inte sällan opererat sig för att se ut som sina idoler eller kunna tjäna pengar på att låtsas vara stjärnan.

Men i världsstjärnan Ariana Grandes fall är det en 14-årig tjej som har insett att hon är väldigt lik ”Thank u, next”-sångerskan, och nu gör succé i appen Tiktok när hon härmar Grande.

Virala klippet 

Paige Niemann sminkar och klär sig som stjärnan, och blir så lik att Ariana Grandes största fan och till och med stjärnan själv verkar ha svårt att se skillnad.

Det som blivit mest viralt är ett Tiktok-klipp där Paige Niemann mimar till en dialog från Ariana Grandes roll som Cat i Nickelodeon-serien ”Victorious”, som var amerikanskans stora genombrott.

Klippet får ”7 rings”-artisten att reagera – men hon verkar främst tycka det är konstigt att Niemann blandar in hennes gamla skådespelarkarriär. När ett fan publicerade klippet på Twitter med texten ”Jag bara vet att Ariana är livrädd...”, svarade stjärnan:

”Jag undrar bara vaaaarför hon använder Cat-rösten/dialogen! Jag är säker på att hon är den gulligaste gullungen på riktigt! Men det är verkligen bisarrt att se folk blanda de två olika världarna”, skriver Ariana Grande på Twitter.

https://twitter.com/knnewagb/status/1198020360370884609

Fansens spekulation

Grandes fans spekulerar också i om Niemann är så pass lik att hon skulle kunna låsa upp Ariana Grandes mobil med ansiktsigenkänningsfunktionen.

https://www.instagram.com/p/B47yrPPHx8v/
Fansens ilska mot Ariana Grande efter kaxiga bilden

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.