Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ciara Zelmerlöws rädsla i tv: ”Skräckinjagande”

Måns Zelmerlöw får hjälp av Anders Övergård.
Ciara och Måns Zelmerlöw.
Anders Övergård är inte helt nöjd med Zelmerlöws hus.
Ciara Zelmerlöw är inte van vid Anders Övergårds raka ord.

Anders Övergård är på plats i London för att hjälpa Måns Zelmerlöw och hans fru Ciara med ombyggnationerna i deras hus – men det går inte som planerat.

Artistens byggarbetare har byggt fel, samtidigt som Öfvergårds hätska humör skrämmer Ciara Zelmerlöw.

– Han är en underbar man, om än lite skräckinjagande, säger hon i ”Anders knackar på”.

I måndagens säsongsfinal av ”Anders knackar på” åker Anders Öfvergård till London för att hjälpa nygifta Måns och Ciara Zelmerlöw att få ordning i sitt hus.

Men när snickaren kommer fram blir han bestört över oordningen, och reagerar på att det ligger farliga verktyg framme på tomten när paret har två barn.

– Ni har en underbar ettåring, och en fyraåring. Man kan skratta åt det, men jag kan bli lite arg när jag ser verktyg som är farliga för barn ligga framme, säger Anders Öfvergård i programmet.

– Det är garanterat mitt fel, erkänner Måns Zelmerlöw direkt.

Ciara Zelmerlöw tycker att Anders Öfvergårds raka beteende är skrämmande, eftersom hon inte är van vid honom från hans tv-program.

– Det är skitläskigt! Vårt hus är totalt kaosartat, säger hon i ”Anders knackar på”.

– Det är inte så illa, tycker Måns Zelmerlöw, men hans fru håller inte med:

– Jo det är det. Att lämna vassa verktyg framme när man har barn.

Zelmerlöws bakslag 

Planen var att Anders Öfvergård skulle hjälpa paret att bygga klart ett attefallshus, men då parets byggarbetare lagt betonggolvet bara dagen innan, så går det inte att göra utan att huset ska drabbas av svartmögel.

– Det ska man inte ha i ett hus, framför allt inte med barn. Det framkallar allergier och är skitdåligt. Måns, det här kommer inte gå, vi kommer inte kunna bygga här. Man blir ju uppgiven. Jag blir också lite ledsen på dig, säger Anders Öfvergård i programmet, då han är besviken på Zelmerlöws bristande koll.

– Det kan du inte vara. Jag kom hem i går, jag har inte varit här under hela det här bygget, säger Måns Zelmerlöw.

– Anders har varit rätt så hård. Grejen är att jag har haft väldigt lite insyn i det här, på grund av att det har varit så mycket jobb de senaste veckorna och månaderna.

Ciaras egna ord om arga snickaren

Ciara Zelmerlöw uppskattar hjälpen från den svenska snickaren – men vidhåller att han är läskig med sitt raka, hätska sätt.

– Jag håller med om allt han säger, jag ser fram emot att se hur det blir. Han är en underbar man, om än lite skräckinjagande.

Expressen har sökt Måns Zelmerlöw för en kommentar.

Utbrotten på arga snickaren

Fuskbyggarens utbrott på arga snickaren: ”Fuck off”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.