Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Arga snickaren rasande – efter upptäckten i Måns Zelmerlöws hus

”Jag har haft väldigt lite insyn”, säger Måns när Anders blir arg.
Anders Öfvergård ska hjälpa Måns Zelmerlöw med bygget av hans hus i London – men uppskattar inte bristen på engagemang från Eurovision song contest-vinnaren.Foto: TV4.
Först försover sig Zelmerlöw, och när han sen vill dricka kaffe i stället för att jobba blir den arga snickaren förbluffad.Foto: TV4.
”Jag har nästan gått i terapi för att vara så här lugn, men då tycker du ändå att du ska ta en kaffe”, säger Anders Öfvergård i ”Anders knackar på”.Foto: TV4.
Måns Zelmerlöw.Foto: TV4.
Anders Öfvergård.Foto: TV4.
Ciara Janson.Foto: TV4.
Anders ÖfvergårdFoto: TV4.
1 / 8

Anders Öfvergård ska hjälpa Måns Zelmerlöw med bygget av hans hus i London – men uppskattar inte bristen på engagemang från Eurovision song contest-vinnaren.

Först försover sig Zelmerlöw, och när han sen vill dricka kaffe i stället för att jobba blir den arga snickaren förbluffad.

– Jag har nästan gått i terapi för att vara så här lugn, men då tycker du ändå att du ska ta en kaffe, säger Anders Öfvergård i ”Anders knackar på”.

Att åka till London för att hjälpa Måns Zelmerlöw få fint i sitt hus är inte lika lätt som Anders Öfvergård kanske hade räknat med.

När snickaren dyker upp på inspelningen den andra dagen har artisten försovit sig, och Öfvergård får sköta försäljningen av en soffa under tiden.

– Det är intressant att jag åker till Måns i London för att hjälpa honom att bygga, och så står jag och säljer nån jävla soffa på Ebay, säger han.

– Är det så här det går till hos Måns? Han har ingen aning, det bara händer grejer.

Stora besvikelsen efter upptäckten hos Måns

Anders Öfvergård upptäcker att Måns Zelmerlöw inte har har sorterat och slängt saker från den stora skräphög han har på gården – något de hade kommit överens om att han skulle ha gjort dagen innan.

– Det är en sak jag blir ledsen för. När vi skils åt i går säger du ”Jag fixar det här”, men du har ju inte gjort ett skit, säger han besviket.

– Jag har ju barn Anders. Jag kan inte ge upp mitt liv för att sortera en skräphög, slår Zelmerlöw i från sig.

När artisten försöker skämta kring sin brist på intresse att sortera och få undan skräp, blir Öfvergård trött-

– Skämta inte bort det här nu, för då kan det bli tråkigt, på riktigt, säger han allvarligt, innan han planerar upp dagen:

– Nu kör vi i gång det här, för vi måste bygga trappan också.

”Har du mage till det här”

Men trots att han försovit sig har Måns Zelmerlöw ingen brådska att komma i gång.

– Jag ska ta en kaffe.

Anders Öfvergård ser ut att vara nära att bryta ihop.

– Ska du ta en kaffe först? Jag uttrycker... Jag har nästan gått i terapi för att vara så här lugn, men då tycker du ändå att du ska ta en kaffe?

– Absolut.

– Äh, men sluta nu, fy fan. Har du mage till det här, undrar Öfvergård upprört i ”Anders knackar på”.

Måns Zelmerlöw erkänner att han tycker det är tråkigt att sortera saker – och därför gärna vill skjuta upp det.

– Jag kan nog inte tänka mig en värre morgon än det, att gå upp och sortera saker på morgonen. Det hade Anders lite svårt att köpa.

Expressen har sökt Måns Zelmerlöw för en kommentar.

Fuskbyggaren försöker fly över staketet:

Fuskbyggaren försöker fly i panik när han konfronteras av Anders Öfvergård i ”Fuskbyggarna”.