Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Antons hyllning till Sofia efter ”Gift vid första ögonkastet”

Anton Pehrson.
Foto: Ulrika Malm / SVT
Sofia Lindhe och Anton Pehrson gifte sig vid första ögonkastet i tv.
Foto: Ulrika Malm / SVT
Nu firar de ett år som gifta.
Foto: Ulrika Malm / SVT

Det var två nervösa deltagare som för ett år sedan möttes vid vigseln i SVT:s ”Gift vid första ögonkastet”.

Men det slutade lyckligt. I dag firar Anton Pehrson, 29, och Sofia Lindhe, 25, ett år som gifta.

”Älskar att vi fått möjlighet att göra allt lite tvärtom” skriver paret på Instagram.

Anton Pehrson och Sofia Lindhe, som snabbt fick smeknamnet ”Tacoparet”, visade sig vara en succématching i SVT-programmet ”Gift vid första ögonkastet”.

– Det var nästan en läskigt bra matchning. Det är nästan så man blir religiös när man tänker på det. För det var verkligen så, vi hittade varandra. Och vi hade skitkul under de fyra veckorna som experimentet varade, har Anton Pehrson tidigare berättat för Expressen.

I sista avsnittet avslöjade paret att de fortfarande hänger ihop, och att de numera bor tillsammans i en en ombyggd van – ett liv som de delar med sig av på Instagram.

Och den 7 juni berättade paret i ett inlägg att det var dags att fira – de hade nämligen ettårig bröllopsdag.

Tillsammans med två bilder – en från bröllopet och en från bröllopsdagen ett år senare – delar Anton och Sofia med sig av glädjen.

”Älskar att vi fått möjlighet att göra allt lite tvärtom, och att vi fortfarande gör saker på vårt eget vis. Att ni dessutom är så många härliga människor som vill hänga med oss på det är en stor bonus!” skriver de äkta makarna, som passar på att skicka en hälsning till följarna på Instagram. 

”Så glad att det var just du”

På sin egen Instagram passar Anton Pehrson på att hylla sin fru:

”Jag är så glad att det var just du som stod där när jag vände mig om. Du är fantastisk på alla tänkbara sätt och jag ser fram emot att få fira diamantbröllop med dig, gammal och skröplig” skriver han.

Paret har tidigare avslöjat att de planerar att gifta om sig, men att de ännu inte satt ett datum för detta. ◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.