Antons och Sofias plan: Paret ska gifta om sig

Framöver blir det bröllop – igen.
Foto: SVT

Anton Pehrson, 29 och Sofia Lindhe, 25, blev ihopmatchade i SVT:s ”Gift vid första ögonkastet”.

Nu avslöjar makarna att de har planer på att gifta sig igen – efter bröllopet i tv, något som Sveriges Radio var först med att rapportera om. 

– Vi har sagt att det är klart att vi vill gifta oss av kärlek någon gång också, säger Sofia Lindhe.

Anton Pehrson, 29 och Sofia Lindhe, 25, var ett av de par som matchades ihop i SVT:s ”Gift vid första ögonkastet” – och det blev ett lyckligt slut för makarna som fortfarande håller ihop. 

– Det var nästan en läskigt bra matchning. Det är nästan så man blir religiös när man tänker på det. För det var verkligen så, vi hittade varandra. Och vi hade skitkul under de fyra veckorna som experimentet varade, har Anton Pehrson tidigare berättat för Expressen.

Nu har paret planer på att gifta sig igen – men den här gången för kärlekens skull. 

– Men vi vet inte när, det spann i väg något där att det skulle ske i sommar men så är det inte, berättar Sofia Lindhe. 

Blir igenkända som ”Tacoparet” 

Anton Pehrson och Sofia Lindhe berättar även att det är skönt att tv-serien är slut – men också om hur de blir igenkända på stan. 

– Det är klart att man märker att folk kollar, säger Anton Pehrson och Sofia Lundh fortsätter: 

– Det är ju folk som har kommit fram också. Det är många som vill prata tacos med oss då, det är kul. Här gifter sig Lars och Elinor i ”Gift vid första ögonkastet”

Har du gift om dig någon gång?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.