Anni-Frid Lyngstads känga till Universal

Agnetha Fältskog var den enda av de fyra medlemmarna som inte fanns på plats när Abbamuseet invigdes på måndagskvällen.

Det tyckte Anni-Frid Lyngstad var dåligt ordnat av sin före detta kollegas skivbolag.

– Jag tycker Universal har gjort en miss som inte såg till att hennes schema blev så att hon kunde vara här, säger hon i Expressen "Primetime".

Mängder av stjärnor fanns samlade när Abbamuseet på Djurgården i Stockholm skulle invigas - däribland Björn Ulvaeus, Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad.

Agnetha Fältskog lyste dock med sin frånvaro - något som Anni-Frid Lyngstad kommenterade så här i Expressens direktsända tv-program "Primetime".

– Det är lite tråkigt tycker jag.

Hon fortsätter

– Jag tycker Universal har gjort en miss som inte såg till att hennes schema blev så att hon kunde vara här. Men det är ju som det är, det är inte så mycket att göra.

Universal är Agnetha Fältskogs skivbolag och hon släpper om en dryg vecka sitt nya album "A" genom dem och är i London för att marknadsföra albumet.

Anni-Frid Lyngstad önskar dock sin före detta bandkollega lycka till innan hon avslutar intervjun:

– Jag bara önskar att allt går bra för henne i England och att hon har en stor succé.

Expressen.se har varit i kontakt med svenska Universal som berättar varför Agnetha Fältskog inte kunde delta.

– Det är synd att hon inte är här så klart. Vi skulle vilja att hon var här, men Agnethas promotion var bestämt långt innan det här datumet var bestämt, säger Mia Segolsson, marknadschef på Polar music till Expressen.se.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.