Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lundbergs kärleksmöte med maken – hade gett upp

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: JANNE DANIELSSON / SVT

Anne Lundberg hittade sitt livs kärlek när hon hade fyllt 50 år – och gifte sig med honom under en sagoceremoni i Grekland.

Men det tog tid innan ”Antikrundan”-programledaren och hennes nya kärlek kom till skott.

– Vi hade stött på varandra, men då hade vi båda varit i andra relationer. Men sen plötsligt en dag för tre år sedan, så träffades vi, säger hon i ”Malou efter tio”.

Det var i somras som Anne Lundberg, 53, gifte sig med sin kärlek Stefan Lindfors under en romantisk ceremoni i den grekiska övärlden.

Paret samlade alla sina nära och kära för ett midsommarbröllop i den grekiska solen – på en ö som Anne Lundberg semestrat på under 30 år.

– Jag har rest till samma lilla ö i den grekiska övärlden i 30 års tid, och varje gång vi har varit där har vi vandrat upp till det lilla klostret som ligger på en kulle utanför, och så har vi sagt att ”Här ska man gifta sig någon gång”. Och nu när jag har träffat min stora kärlek och vi bestämde oss för att gifta oss, så slog vi till och gifte oss i Grekland, berättar hon i ”Malou efter tio”.

– Det blev som ett ”Mamma mia”-bröllop. Det var mycket romantiskt. Vi är ju bägge över 50 och har levt i relationer tidigare och har barn sedan tidigare – så det var en kärleksfest för alla våra familjer från tidigare, för att de skulle få träffas, och för alla våra vänner. Så tanken var att ge alla våra vänner en kärleksfest.

Anne Lundberg hade gett upp hoppet

Innan hon blev tillsammans med Stefan Lindfors för tre år sedan hade Anne Lundberg en lång period av att vara singel – och hade nästan gett upp hoppet om att få bli kär igen.

– Jag har levt i en relation med mannen som är pappa till mina barn, som tog slut för tio år sedan. Sedan har jag haft några andra kortare relationer, men så har jag också varit singel i fem års tid och verkligen känt att ”jag kommer aldrig träffa någon”, säger hon till programledaren Malou von Sivers.

Svaret på hennes kärlekslängtan blev Stefan Lindfors. I ”Malou efter tio” berättar Anne Lundberg hur de två blev ett par, efter att ha träffats när de båda var upptagna i andra relationer.

– Sen träffade jag Stefan, som är lillebror till mina grannar, som jag umgås mycket med. Vi hade stött på varandra, men då hade vi båda varit i andra relationer. Men sen plötsligt en dag för tre år sedan, så träffades vi.

”Man är lika förälskad som när man var ung”

Att bli kär på nytt efter 50, och gifta sig med sitt livs kärlek vid 53 års ålder, är något Anne Lundberg känner sig lyckligt lottad över att få göra.

– Jag tycker det är jättehärligt. Man är lika förälskad som när man är ung. Vi bor på olika ställen – min man bor i Stockholm och jag bor i Skåne – och än så länge har vi inte flyttat ihop, så vi pendlar fram och tillbaka, och har barn som fortfarande bort hemma. Men på sikt ska vi flytta ihop, det blir jättespännande. Det är härligt att gifta sig, vi ville fira kärleken.

https://www.instagram.com/p/BzDDGbvi-zl/

Anne Lundbergs blodiga fynd

Förvåningen i SVT

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.