Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anne Lundberg avslöjar – kärleksönskan som singel

Anne Lundberg berättar i sina sociala medier om ett meddelande hon skrev till sig själv – som kom fram nu sju år senare.
Foto: JANNE DANIELSSON / SVT

”Antikrundan”-programledaren Anne Lundberg fick ett oväntat brev – från sig själv.

På Instagram visar hon ett vykort hon skrev till sig själv för nästan sju år sedan, med en önskan om kärlek.

”Tänk om jag vetat då, att när brevet kom fram, skulle jag vara nygift”, skriver Anne Lundberg.

Anne Lundberg, 53, skickade ett brev till sig själv när hon besökte Kina för sju år sedan – och nu har brevet kommit fram.

På Instagram visar ”Antikrundan”-programledaren upp den oväntade korrespondensen.

”Fick brev från mitt 47-åriga jag i dag. Postades i Kina i oktober 2013!”, skriver Anne Lundberg på Instagram.

I brevet skriver Lundberg att hon sitter på ett kafé efter en härlig promenad i den kinesiska staden Suzhou – och att hon hoppas att kortet kommer fram.

Hon avslutar också med en The Beatles-låttext, när hon avslutar sitt brev med ”Love is all you need” – kärlek är allt du behöver. Det kärleksfulla budskapet får Anne Lundberg att fundera.

”Avslutar brevet med ”Love is all ju need”.... tänk om jag vetat då, att när brevet kom fram, skulle jag vara nygift”, skriver Anne Lundberg till bilden.

https://www.instagram.com/p/B7n_JT3pq2b/

Anne Lundbergs romantiska bröllop

SVT-profilen gifte sig med kärleken Stefan Lindfors på en romantisk ceremoni i den grekiska övärlden under midsommarhelgen förra året. Paret matchade varandra i rött, medan de många gästerna skulle vara klädda helt i vitt.

– Vi ville hylla kärleken och livet. Det var väldigt romantiskt och kärleksfullt, en riktig kärleksfest. Det var ett vackert bröllop som jag kommer att minnas i resten av mitt liv, har Anne Lundberg berättat.

Programledaren träffade sin nuvarande make i Stockholm för tre år sedan – men trots att de nu har gift sig, så bor de inte tillsammans än.

– Stefan har hus i Nacka. Han säljer det nästa år och ska skaffa sig en liten lägenhet i Stockholm. Sedan skriver han sig hos mig och börjar veckopendla. Så är första planen. På sikt ska han flytta hit på heltid och jobba här. 

Expressen har sökt Anne Lundberg.

Anne Lundberg om livet som singel:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.