Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Programledarens fräcka sexskämt i ”Antikrundan”

”Antikrundans” Anne Lundberg letar efter speciella föremål i den långa kön, när programmet kommer till Lerum utanför Göteborg i torsdagens avsnitt.Foto: SVT.
När programledaren upptäcker en samling erotisk konst i kön passar hon på att skämta fräckt med ägaren.Foto: SVT.
Erotiska konsten.Foto: SVT.
Anne LundbergFoto: SVT.

”Antikrundans” Anne Lundberg letar efter speciella föremål i den långa kön, när programmet kommer till Lerum utanför Göteborg i torsdagens avsnitt.

När programledaren upptäcker en samling erotisk konst i kön passar hon på att skämta fräckt med ägaren.

– Är du en sådan erotisk samlare, undrar ”Antikrundan”-programledaren.

I torsdagens avsnitt av ”Antikrundan” i SVT är Anne Lundberg och expertgänget i Lerum utanför Göteborg, för att värdera folks ägodelar som de har tagit med sig.

I början av programmet går Anne Lundberg längs den ringlande långa kön för att spana efter speciella föremål som kan vara intressanta för tv-programmet och miljonpubliken som ”Antikrundan” har.

– Är det någon som har något riktigt fint, undrar Anne Lundberg i programmet när hon promenerar i kön.

Hon stannas då av en man som har med sig gamla erotiska teckningar – något som får programledaren att reagera och stanna för att titta närmare på med tv-kameran.

– Jag vet inte om jag skulle definiera det fint, men erotika det var ju jag har lite värde. Det finns ett helt samlingsområde, säger Anne Lundberg.

– Det finns det definitivt, håller mannen i programmet med.

 

 

Anne Lundbergs fräcka skämt i Antikrundan

Då passar Anne Lundberg på att ställa en fräck fråga till mannen inför tv-kamerorna, och undrar om han själv är en person som samlar på erotisk konst.

– Är du en sådan erotisk samlare, undrar ”Antikrundan”-programledaren.

Lundbergs kommentar får mannens partner att börja skratta generat, så programledaren lägger armen om henne och frågar henne också

– Är han det, undrar hon tystare.

Mannen skämtar vidare, och säger att allt är gömt.

– Allt finns i byrålådan, säger han i programmet.

”Antikrundan” sänds torsdagar 20.00 på SVT.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.