Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anne Lundbergs erkännande – så smög hon med kärleken

Blodiga skjortan förundrar Anne Lundberg – kan ha tillhört Karl XII
Anne Lundberg berättar om relationen med nyblivne maken. Foto: JANNE DANIELSSON / SVT
Hon berättar bland annat om hur de träffades: ”Vi hade spanat på varandra lite innan. Men lever man i en relation så gör man”. Foto: MAGNUS LIAM KARLSSON / SVT
Anne Lundberg, 53. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Anne Lundberg, 53, har länge varit en av Sveriges mest folkkära programledare.

I en intervju med Aftonbladet berättar hon bland annat om kärleken till maken Stefan Lindfors – och hur de båda var tvungna att vänta på varandra. 

– Vi hade spanat på varandra lite innan. Men lever man i en relation så gör man, säger hon till tidningen.

2019 var på det privata planet ett stort år för ”Antikrundan”-programledaren Anne Lundberg, då hon gifte sig i Grekland med kärleken Stefan Lindfors.

För Aftonbladet berättar nu tv-profilen, som bor i Malmö medan maken bor i Stockholm, om det nya livet som gift – och om hur framtidsplanerna ser ut. 

– Stefan kommer på sikt flytta till Skåne. Men det är faktiskt rätt härligt att inte bo ihop, man får längta mycket. Det är nog en framgångsfaktor i vår relation. Eftersom vi får längta mycket så har vi behållit förälskelsen.

”Hade spanat på varandra”

Anne Lundberg träffade maken via hans bror, som hon länge varit bekant med. 

– Jag har umgåtts mycket med hans bror och fru och känt familjen i 20 år. Jag och Stefan har stött på varandra då och då. Men vi har aldrig varit singlar samtidigt. För tre och ett halvt år sedan träffades vi på en middag där och då small det till. Men vi hade spanat på varandra lite innan. Men lever man i en relation så gör man.

Medan Anne Lundberg syns som programledare för ”Antikrundan” i 20 år är maken mer än en doldis. Faktum är att till och med hans förnamn har skapat förvirring. För Aftonbladet berättar Anne Lundberg hur han kallar sig Stefan privat – och för Allan på jobbet. 

– På hans jobb vet de inte om att han heter Stefan, så det är lite humoristiskt. När han var ung och spelade fotboll hette flera i laget samma sak och då frågade tränaren om han hade ett andranamn och det var Allan. Och han gick i skolan med samma killar. Därför blev det Allan även där och sedan också i jobbet, berättar hon för tidningen. 

 

Anne Lundbergs egna bilder från bröllopet som hon postade på Instagram i somras:

https://www.instagram.com/p/BzDDGbvi-zl/
Kronprinsessan avslöjar sannolika sammanträffandet i ”Antikrundan”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.